Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Sevgi dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

Adı Sevgi dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında pazar akşamları artık Adı Sevgi isimli yeni diziyi izleyeceksiniz… Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı dizi, bir öğretmenin küçük yaştaki kız öğrencilerinin evlendirilmesinin önüne geçmek ve bir ilçedeki hayatı değiştirmek üzerine attığı adımları anlatıyor.

Kuzey Yıldızı dizisinde parlayan Gizem Güneş ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile başarılı bir dönem geçiren Yunus Emre Yıldırımer başrolde buluştu. İki genç ve etkili oyuncunun hayranlarının merakla beklediği dizinin ilk bölümü 13 Mart pazar akşamı yayınlandı. Peki reytinglerde nasıl bir sonuç elde edildi.

Yargı dizisinin artık baskın olduğu pazar akşamları, Teşkilat da çok iyi reytingler alıyor. İşte bu iki başarılı dizinin arasına giren Adı Sevgi ilk bölümü ile sosyal medyada dikkat çekmesine rağmen, reytinglerde beklentilerin altında kaldı.

Adı Sevgi dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı? 7

Yargı dizisinin tüm kategorilerde birincilik elde ettiğini, Teşkilat’ın en çok seyredilen ikinci dizi olduğunu belirtelim. Adı Sevgi ise, özellikle tüm kişiler kategorisinde ortalamanın biraz üzerinde reytingler elde ederek ne çok iyi ne de kötü bir başlangıç yapmış oldu.

Dizinin tüm kişilerde günü beşinci bitirdiğini ama AB’de bir hayli düşük oranlar geldiğini ve onuncu olabildiğini belirtelim. ABC1 kategorisinde ise AB’ye göre daha iyi reytingler gelse de dokuzuncu sırada yer alan dizi adına, çok iyi bir başlangıç sayılmayacağını da ifade edelim. Yargı ve Teşkilat gibi iki etkili, kendi kitlesini bulmuş dizinin karşısında Adı Sevgi’nin kendisini ifade etmesi ve iyi oranlar alması biraz zaman alabilir. Ancak hikaye ve oyunculuk performansları iyi olduğu için fark edilmeyi başarabilir.

Sosyal medyadaki yorumlarda ise dizinin beğenildiği ilk göze çarpan detay oldu. Sürükleyici bir hikayeye sahip olduğunu belirten dizi hayranları, gerçek hayattan esinlenilmiş bir hikaye gibi durduğunu belirtiyor. Kadına şiddeti engellemeye yönelik farkındalık oluşturması da beklenen Adı Sevgi dizisi aynı zamanda çocuk gelinler sorununu da gündeme taşıması noktasında dikkatleri çekti.

Dizinin başrolünde buluşan Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer ikilisi ise başarılı bulunurken, uyumlarının da iyi olduğu yönünde sosyal medyada yorumlar paylaşıldı.