Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve Demet Özdemir hayranlarını çok memnun edecek bir önemli başarı daha geldi!

Can Yaman ve Demet Özdemir hayranlarını çok memnun edecek bir önemli başarı daha geldi!

tarafından ker_def

Erkenci Kuş isimli romantik komedi dizisinin başarıları biliniyor. Başrollerinde Can Yaman ile Demet Özdemir’in yer aldığı bu proje Türkiye’nin yurt dışına ihraç ettiği en önemli dizilerden birisi haline geldi.

Özellikle Orta Doğu ülkelerinde çok ilgi gören Erkenci Kuş dizisi daha sonra da Latin Amerika ülkelerindeki dizi izleyicilerini kendisine hayran bırakmıştı. Ardından dizinin popülaritesi Avrupa’ya sıçradı. Yunanistan, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde Erkenci Kuş dizisi çok yoğun bir ilgi çekti.

Erkenci Kuş dizisinin birçok ülkede geniş bir izleyici kitlesini etkilemesinin ardından başarılarına hep yenileri eklendi.

Can Yaman ve Demet Özdemir hayranları da bu gelişmelerden hep memnuniyet duydu.

Son gelen bilgilere göre Erkenci Kuş dizisi Fransa’da da izleyicilerle buluşacak.

Canal + Group isimli firmanın dizinin yapımcısı Gold Film ile anlaştığı ortaya çıktı.

Fransa, Türklerin yoğun olarak yaşadığı bir ülke olmasına rağmen yapılan dizi satışlarının çok az olması da dikkat çeken bir detaydı.

Erkenci Kuş dizisinin Fransa’da yayınlanacak olması önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor.

2018 ile 2019 yılları arasında toplam 51 bölüm olarak izleyicilerle buluşan Erkenci Kuş dizisinin toplamda 75 ülkeye satıldığını ve hala bazı ülkelerde yayınlandığını belirtelim.

Fransa’nın da diziyi satın alması ile birlikte Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisinin bu ülkedeki dizi hayranlarını da etkilemesi bekleniyor.

Fransa’da yayınlanan Novelas TV’de izleyicilerle Mart ayında buluşması beklenen Erkenci Kuş dizisinin nasıl tepkiler alacağı da merak edilmekte.