Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş’a benzetilen Senden Daha Güzel dizisinde ilginç olaylar var

Erkenci Kuş’a benzetilen Senden Daha Güzel dizisinde ilginç olaylar var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel isimli Fox TV’nin yeni yazlık dizisi geçen hafta ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. İlk bölümün reytingleri ortalamanın altında gerçekleşe de yine de yaz dönemi için fena sayılmayan oranlar geldi.

Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölümünü çok beğendiklerini ifade eden binlerce izleyici yorumu da sosyal medyada gündemin ilk sırasına kadar dizinin çıkmasını sağlamıştı. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin de iyi bir dizi çifti olarak öne çıktığını söyleyebiliriz.

Erkenci Kuş'a benzetilen Senden Daha Güzel dizisinde ilginç olaylar var 8

Hatta bazı izleyiciler bu yapımdaki çeşitli sahneler nedeniyle Burak Çelik’i Can Yaman ile karşılaştırmaya başladı. Dizinin Erkenci Kuş’a benzediği değerlendirmesi yapan bazı izleyiciler, özellikle Burak Çelik’in kaslı vücudunun dizide sergilenmesine işaret etti. Benzer durumu biz Erkenci Kuş dizisinde görmüştük.

Erkenci Kuş'a benzetilen Senden Daha Güzel dizisinde ilginç olaylar var 9

Burak Çelik’in kaslı görüntüleri dışında dizinin hikaye anlatım tarzının da Erkenci Kuş’a benzediği yönündeki değerlendirmeler yeni bölümlerde daha da netleşecektir.

Senden Daha Güzel dizisinin ikincisi 14 Haziran Salı akşamı yayınlanacak ve yine eğlenceli bir hikaye sizleri bekliyor. Peki neler olacak?

Efsun ve Kaan’ın öpüşmesi bütün dengeleri alt üst eder, araları daha da gerilir. Efsun hem Kaan’a hem de bütün ekibe kendini kanıtlamak isterken büyük bir hata yapar.

Geçmişten gelen sırrı yüzünden bu hata Efsun’u mahveder. En çaresiz hissettiği anda, yardımına Kaan koşacaktır.