Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde nereye gitse azar yiyen bir isim var!

Kardeşlerim dizisinde nereye gitse azar yiyen bir isim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi 56. bölümüyle birlikte ikinci sezonu da başarıyla tamamladı. Dizinin hikayesinin çok etkili şekilde ilerlemesi reytinglerin de hep iyi gelmesini sağladı. Diziyi üçüncü sezonda da merakla bekleyen milyonlarca izleyici bulunuyor. Kardeşlerim dizisinde özellikle genç oyuncular büyük bir çıkış yakaladı ve bu da kariyerleri için büyük bir fırsat yarattı.

Bu fırsatlardan birisi de Oğulcan karakterini canlandıran Cihan Şimşek’in avucunun içinde bulunuyor. Genç oyuncu, Kardeşlerim projesi sayesinde çok geniş bir izleyici grubuna yeteneklerini sergileme fırsatı buldu ve bunda da fazlasıyla başarılı oldu.

Kardeşlerim dizisinde nereye gitse azar yiyen bir isim var! 8

Oğulcan karakterinin annesi ile kuzenleri arasında kalması ve her iki tarafa da yaranamama durumu da dikkatlerden kaçmıyor. Cihan Şimşek, “Oğulcan bence durumu iyi idare ediyor. Ama işler fazla karıştı. Şu an uç noktadalar. İki hat arasında bir köprü oldu ama, bu tarafa gidiyorum azar yiyorum, o tarafa gidiyorum toparlamaya çalışıyorum. Ama bir türlü onları bir arada buluşturamıyorum” diye konuştu.

Oğulcan karakterinin bu köprü olma çabalarını izleyici de takdirle karşılıyor ve karakteri başarıyla canlandıran Cihan Şimşek de bu ilginin faydalarını görüyor. Sosyal medyada en çok konuşulan genç isimlerden birisi haline gelen Cihan Şimşek, Oğulcan’ın bu çabalarının başarıya ulaşacağına inanıyor.

Kardeşlerim dizisinde nereye gitse azar yiyen bir isim var! 9

Cihan Şimşek, “Bunun sonu bence iyi olur. Çünkü güzel ve iyi bir aileyiz. O yüzden sonu bence mutlu biter diye tahmin ediyorum” şeklinde konuştu.

Kardeşlerim dizisiyle çok iyi bir sezon geçirdiklerini anlatan oyuncu, devamının da üstüne katarak gideceğine inanıyor. İyi bir kadronun ve senarist ekibinin olduğunu anlatan Cihan Şimşek, hikayenin böyle başarılı şekilde devam edeceğini düşünüyor.