Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Özberk ve Eda Ece göz doldurdu! Özge Özpirinçci geçmişi hatırladı!

Burcu Özberk ve Eda Ece göz doldurdu! Özge Özpirinçci geçmişi hatırladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimler instagram hesapları üzerinden takipçileri ile etkileşim halinde kalmaya devam ediyor. Kimsesizler dizisine başlayan Burcu Özberk, Yasak Elma’da yoğun tempoda çalışan Eda Ece ve şimdilerde dinlenmeye devam eden Özge Özpirinçci’nin paylaşımları dikkat çekti.

Güzelliği ve doğallığı ile hayranları tarafından sıklıkla övgülerde bulunulan Burcu Özberk, şu günlerde çok heyecanlı. Kimsesizler dizisinin fragmanları yayınlanmaya başlandı. Yakında dizi ekrana gelecek. Eleştiriler nedeniyle RTÜK’ün inceleme başlattığı dizide, Burcu Özberk, dram projesinde oynamanın mutluluğunu yaşıyor. Ünlü oyuncu sosyal medyada ise yaptığı paylaşımlarla takipçilerinden beğeniler ve iltifatlar alıyor. 5.1 milyon takipçisi bulunan oyuncunun son paylaşımı da yine çok ilgi gördü.

blank

Yasak Elma dizisinde yoğun bir tempoda çalışmaya devam eden Eda Ece, dizinin 4. sezonunun da iyi gitmesinden memnun. Sosyal medyayı yoğun kullanan isimlerden olan oyuncu, set pozuyla bir kez daha hayranlarını mest etti.

blank

Yaz aylarında Tanem Sivar ve ailesi ile uzun zaman birlikte tatil yapan Özge Özpirinçci, tbt paylaşımı ile dikkat çekti. Tanem Sivar’ın oğlunun peşinden koştuğu anı yayınlayan oyuncu, “Süleyman’ın pesinde koşmak” mesajını da ekledi.

blank