Ana sayfa Dizi Haberleri Erşan Kuneri dizisi ikinci sezonunu bekleyenlere Nilperi Şahinkaya’dan müjde geldi!

Erşan Kuneri dizisi ikinci sezonunu bekleyenlere Nilperi Şahinkaya’dan müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Ayzek ile Bir Gece isimli sinema filminde yer alıyor ve setin başladığını söyledi. Film için çalışmalara devam ettiklerini belirten oyuncu, Cem Yılmaz’ın yeni projesinde de kendisine yer bularak bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Film çekimlerinin İstanbul’daki bir platoda yapıldığını anlatan oyuncu, ay sonuna kadar da çekimlere devam edeceklerini ifade etti. Silah desenli siyah kıyafeti ile dikkat çeken oyuncu, Netflix’in özel gecesine katılan ünlüler arasındaydı. Ayzek ile Bir Gece isimli sinema filminde yine uçuk bir karakter ile yer alacağını anlatan oyuncu, hayranlarını yine şaşırtacak gibi gözüküyor.

Erşan Kuneri dizisi ikinci sezonunu bekleyenlere Nilperi Şahinkaya'dan müjde geldi! 8

Oyuncu ayrıca tiyatro sahnesine de çıkıyor. Doğal Afet isimli oyun ile tiyatro deneyimi yaşamakta olan oyuncu, sezon sonuna kadar da sahnede olacağını açıkladı. Oyuncu, “Tek kişilik bir oyunum var, Doğal Afet. Bütün sezon onu oynayacağım” dedi.

Sahne deneyiminden bahseden ve oyuna gelen tepkilerden memnun olduğunu ifade eden Şahinkaya, şunları anlattı: “Oyun da çok güzel gidiyor. Tepkiler iyi. Bu sezon için yaptığımız bir oyundu. Yorumları deli gibi takip ediyorum ve genellikle beğeniyorlar.”

Cem Yılmaz’ın bir başka projesi olan Erşan Kuneri dizisinin ilk sezonunda rol alan Nilperi Şahinkaya, ikinci sezon ile ilgi de bilgi verdi. 2023 yılının yaz aylarında çekimlerin yapılmasını beklediğini anlatan oyuncu, merakla gelişmeleri bekleyen hayranlar için şu detayları anlattı:

“Erşan Kuneri’nin çekimlerine inşallah önümüzdeki yaz başlatacağız. Yazın 2 ayda çekilir, ondan sonraki yıl da yayınlanır diye düşünüyorum.”

Erşan Kuneri dizisi ikinci sezonunu bekleyenlere Nilperi Şahinkaya'dan müjde geldi! 9

Erşan Kuneri filminin ilk sezonu büyük tartışma yaratmasına rağmen, Netflix’in en çok izlenen içeriği olmuş ve Cem Yılmaz başarısını bir kez daha kanıtlamıştı. Şimdi de dizinin ikinci sezonu için senaryo yazımı sonrası yaz döneminde yeniden ekibin sete çıkması bekleniyor.