Ana sayfa Sosyal Medya Birkan Sokullu ve Özge Özpirinçci’nin başrolde yer alacağı ve Türkiye’de çekimi iptal edilen dizi Netflix’de izlenme rekoru kırıyor!..

Birkan Sokullu ve Özge Özpirinçci’nin başrolde yer alacağı ve Türkiye’de çekimi iptal edilen dizi Netflix’de izlenme rekoru kırıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önceki yıl ortaya çıkan Şimdiki Aklım Olsaydı isimli dizi projesi hem pandemi dönemi belirsizliğine denk gelmiş hem de hikayesindeki eşcinsel karakter nedeniyle çok konuşulmuştu…

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu’nun yer alacağı dizinin ekibinin buluşmasından fotoğraflar o dönem basına da servis edilmiş ve Kadın dizisinden sonra Özge Özpirinçci hayranları yeni dizi için bir hayli heyecanlanmıştı.

Ancak, Şimdiki Aklım Olsaydı isimli projeyi Netflix iptal etti. Zaten sonrasında da Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı dizisinde ‘Han’ karakterini canlandırdı. Özge Özpirinçi ise bir başka Netflix dizisi olan Bir Denizaltı Hikayesi’nde yer aldı.

Birkan Sokullu ve Özge Özpirinçci'nin başrolde yer alacağı ve Türkiye'de çekimi iptal edilen dizi Netflix'de izlenme rekoru kırıyor!.. 7

Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı Şimdiki Aklım Olsaydı’da karakterlerden birinin eşcinsel olması sorun yarattı. Bu karakterin diziden çıkarılması istendi. Yapım tarafı kabul etmedi. Ve dizinin Türkiye’deki çekimi iptal edildi.

Devreye İspanyollar girdi. ‘Si Lo Hubiera Sabido'(Eğer Bilseydim) Ece Yörenç senarayosu olarak çekildi. ‘If Only’ adı ile İlk sezonu 28 Ekim’de yayınlanmaya başlayan dizi, Netflix’te Top 10 listesinde. 9.1 milyon saat izlenme ile 8’nci sırada. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.