Ana sayfa Sosyal Medya Erşan Kuneri ve Gibi tartışması büyüyor. Ünlü isimler de konuya dahil oldu!..

Erşan Kuneri ve Gibi tartışması büyüyor. Ünlü isimler de konuya dahil oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs’ta Netflix’te izleyiciyle buluşmasının ardından tartışmaları da beraberinde getirdi.

Bazı izleyiciler Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri’sini, Exxen’de yayınlanan Feyyaz Yiğit’in Gibi’siyle karşılaştırdı. Tartışma Erşan Kuneri’nin başrol oyuncularından Zafer Algöz’ün Twitter’da bir takipçisine verdiği yanıtla başladı.

Zafer Algöz, bir kullanıcının, “Dizinizde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim. Keşke sen ve Cem ağabey, ‘Gibi’de bir bölüm de olsa oynasanız. Ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizi görmek” sözlerine, “Feyyaz Yiğit komedisi mi?” yanıtını vererek, güldü.

Zafer Algöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” sözlerini kullanması üzerine özellikle Gibi dizisi izleyicileri hemen tepki gösterdi.

Zafer Algöz’ün sosyal medyada gündem olan bu yorumlarına Gibi dizisinde ‘İlkkan’ karakterine hayat veren Kıvanç Kılınç’tan yanıt geldi. İsim vermeden paylaşımda bulunan Kılınç, “Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor.” ifadelerini kullandı.

Erşan Kuneri ve Gibi tartışması büyüyor. Ünlü isimler de konuya dahil oldu!.. 8

Sosyal medyaya damga vuran bu göndermeye ünlü isimler de dahil oldu. Oyuncu Esra Dermancıoğlu  konuyla ilgili instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi: “Eleştirilmediğin sürece ilerlemek mümkün değil! Medeni ülkelerde köşe yazarları yazılar yazıyor, seyreden halk birtakım fikirler beyan ediyorlar… Zafer Algöz’ün paylaşımı bir arkadaşım yolladı aklım durdu!

Erşan Kuneri ve Gibi tartışması büyüyor. Ünlü isimler de konuya dahil oldu!.. 9

Bırakın başkaları da çıksın. Çıktığı gibi sizden daha iyi ve komik olabilecek olmasını da kabul edin. Hayır, fırın fırın ekmek yemek zorunda değil Feyyaz Yiğit’ler… O kadar iyiler ki! Ben Erşan Kuneri’yi izledim beğenmedim ama Gibi de gözümden yaş akıyor kabul edin bunu! Sizin arkanızdan da birileri gelsin. Başka hayatlar, başka gerçek insanlar… Onları da seyredelim! ”

Gibi’ nin yaratıcılarından olan ve başrolde ‘Yılmaz’  karakterini canlandıran Feyyaz Yiğit ise konuyla alakalı suskunluğunu koruyor.