Ana sayfa Sinema Yeşilçam dizisinin Mine Cansu’su Selin Şekerci’nin bir sonraki tercihi sinema filmi oldu!

Yeşilçam dizisinin Mine Cansu’su Selin Şekerci’nin bir sonraki tercihi sinema filmi oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Selin Şekerci en son Yeşilçam dizisinde canlandırdığı Mine Cansu karakteriyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Şekerci’nin yeni projesinde tercihi bu kez bir sinema filmi oldu.

Selin Şekerci hayatımıza çok sevilen dizi Kavak Yelleri ile girmiş ardandan Melekler Korusun ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol alan Şekerci, en son rol aldığı Yeşilçam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Başarılı oyuncu bu dizide Yeşilçam yıldızı Mine Cansu’yu başarıyla canlandırmıştı. Bu rol yetenekli oyuncunun kariyerindeki olgunluk dönemine de bir nevi adım atışı oldu. Bu arada başrollerini Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın paylaştığı Benden Ne Olur filminde rol alan Şekerci, yeni projesinde de tercihini sinema filminden yana kullandı.

Yeşilçam dizisinin Mine Cansu’su Selin Şekerci’nin bir sonraki tercihi sinema filmi oldu! 94

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Selin Şekerci’nin rol alacağı yeni sinema filminin yönetmeni Umut Evirgen. Filmin adı ise Annesinin Kuzusu. Senaryosu ünlü yazar Feride Çiçekoğlu tarafından yazılacak Annesinin Kuzusu filminin oyuncu kadrosu çok iddialı isimlerden oluşuyor.

Annesinin Kuzusu filminde Selin Şekerci’nin yanı sıra Necip Memili, Kubilay Aka, Hatice Aslan ve Tansu Taşanlar rol alacak. Filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve hikayesiyle ilgili henüz bir bilgi gelmedi.

Türk sinemasının son dönemde ismi parlayan yönetmenlerinden biri olan Umut Evirgen en son Kimya isimli filme imza atmıştı. Umut Evirgen’in hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de senaristliğini üstlendiği film 37. Varşova Film Festivali’nde yarışmıştı. Başrollerinde Melisa Şenolsun, Levent Üzümcü, Belçim Bilgin, Bora Akkaş’ın yer aldığı filmde ayrıca İrem Sak, Necip Memili, Alican Yücesoy, Müge Bayramoğlu, Celil Nalçakan, Esra Ruşan ve Gürberk Polat rol almıştı.