Ana sayfa Dizi Haberleri Erşan Kuneri’nin bir oyuncusu izleyiciyi çok şaşırtacak!

Erşan Kuneri’nin bir oyuncusu izleyiciyi çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönettiği ve başrolünde oynadığı Netflix dizisi Erşan Kuneri’nin çekimleri tamamlandı. Şu sıralar montajı gerçekleştirilen dizinin bir oyuncusu izleyiciyi çok şaşırtacak.

Yılmaz’ın ‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif V 216’ filmlerinde de yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Necip Memili, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi usta isimlerin rol aldığı Erşan Kuneri’nin 2022 yılının Mart veya Nisan ayında Netflix’de yayına girmesi planlanıyor.

Erşan Kuneri'nin bir oyuncusu izleyiciyi çok şaşırtacak! 7

Dizinin sürpriz bir oyuncusu da var. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu sürpriz isim Kiraz Tosun. Beş yıl önce trafik kazası sonucu hayatını kaybeden usta tiyatrocu Erdal Tosun’un kızı olan Kiraz Tosun, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü mezunu.

Dedesi de tiyatro oyuncusu olan genç sanatçı Kiraz Tosun da ailesi gibi oyunculuğu seçmiş. Erşan Kuneri, Kiraz Tosun’un ikinci sinema filmi deneyimi. Kiraz Tosun 2011 yılında yapımcılığını babasının üstlendiği Üsküdar’a Giderken isimli filmde rol almıştı. Kiraz Tosun’un filmde küçük bir rolü vardı.