Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ertan Saban, Son Nefesime Kadar dizisinin orijinali ile aradaki farkı anlattı!

Ertan Saban, Son Nefesime Kadar dizisinin orijinali ile aradaki farkı anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan ve çarşamba akşamlarına renk katan Son Nefesime Kadar isimli dizinin kadrosunda Ertan Saban da bulunuyor. Emre Kınay ve Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolde yer alan Ertan Saban, Vedat isimli karakteri canlandırıyor.

Ertan Saban, küçük bir kasabada geçen hikayede sırlarla dolu bir karakteri canlandırdığını söyledi. Çekimleri İstanbul’un Şile ilçesinde gerçekleştirilen dizinin ekibi soğuk havaya rağmen yoğun bir şekilde işlerine devam ediyor.

Ertan Saban, “Sırlarla dolu bir kasaba, karakter orijinalinden biraz daha farklı. Daha farklı dokunuşlar yaptı senaristlerimiz, bence iyi yönde oldu bu. Ben de heyecanlıyım” diye konuştu.

Ağır bir dram hikayesi olan dizinin sevgiye ve umuda yönelten bir yönünün de bulunduğunu belirten Ertan Saban, dram konusunun da farklı şekilde ele alındığını belirtti.

BBC formatı olan ve 2014 yılında yayınlandığında büyük ilgi gören Happy Valley uyarlaması olan Son Nefesime Kadar, 12 bölüm olarak toplam 2 sezon yayınlanmıştı. O dönemde çok ilgi gören dizi BAFTA Ödülü de kazandı.

Hikayesi ile herkesi çok etkileyen Happy Valley’in yerli uyarlamasında ise bazı değişiklikler yapıldı. Ertan Saban’ın canlandırdığı Vedat karakteri de orijinaline göre daha farklı bir dokunuş ile ele alındı.

Son Nefesime Kadar dizisi de bu farklı dokunuşları ile orijinalinden biraz daha farklılık sergiliyor.