Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay, izleyip de çok beğendiği dizinin şimdi yerli versiyonunu çekiyor!

Nurgül Yeşilçay, izleyip de çok beğendiği dizinin şimdi yerli versiyonunu çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Son Nefesime Kadar isimli dram dizisinin ilk bölümü yayınlandı ve ilgi de gördü… Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine İstanbul’un şirin ilçelerinden Şile’de devam ediliyor. İlk bölüm reytingleri çok iyi olmasa bile dizinin yine de geniş bir izleyici kitlesinde karşılık bulduğunu söyleyebiliriz.

Nurgül Yeşilçay, 46 yaşında Mihri isimli bir komiser karakterini canlandırıyor. Küçük bir kasabanın komiseri olan Mihri’nin öldürülen kızı için duyduğu büyük acı ve onu öldürdüğünü düşündüğü kişinin hapisten çıkması ise gelişen trajik olaylar dizinin konusunu oluşturuyor.

Nurgül Yeşilçay, Şile’deki yeni set hayatından çok memnun. Oyuncu, çekimlerin gayet iyi gittiğini ve büyük bir yoğunluk yaşadıklarını anlattı. Oyuncu, “Heyecan dorukta, Şile’de çekiyoruz ve soğuk” dedi.

Nurgül Yeşilçay, izleyip çok beğendiği dizinin şimdi yerli versiyonunu çekiyor! 3

Ünlü oyuncu, Happy Valley isimli dizinin orijinalini de belirterek şunları anlattı: “Kabul etmemin ana sebebi o, çok sevdiğim bir diziydi. Kadın karakteri o kadar iyi ki, o kadar güzel ki, hem zaafları olan da bir karakter. Kadın seyirciyi çekeceğini düşündüğüm bir draması var, aynı zamanda kadının mesleğinden dolayı, polis olduğu için de çok hızlı. Karakteri de alışılmadık bir karakter, televizyonda çok görmediğimiz bir karakter. Oynaması çok zevkli.”

BAFTA Ödüllü Happy Valley isimli BBC dizisinin yerli uyarlaması olan Son Nefesime Kadar, aksiyon dolu sahneleri ile ilerleyen bölümlerde daha çok ilgi çekecektir.