Ana sayfa Sosyal Medya Ertan Saban televizyonu unuttu, dijital diziler peş peşe geliyor!

Ertan Saban televizyonu unuttu, dijital diziler peş peşe geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farklı tarzı ve güçlü karakterleri ortaya çıkarması ile bilinen Ertan Saban, son dönemde televizyon dizilerinden daha çok dijital yapımları tercih ediyor.

2003 yılından itibaren dizilerde yer almaya başlayan oyuncu, Elveda Rumeli’deki Aleksi karakteri ile dikkat çekmişti. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Gölge karakteri ile de akıllara yazılan Ertan Saban, Avlu dizisinde ise Oğuz karakterine hayat verdi.

Geçen yıl 4 bölüm süren atv dizisi Gel Dese Aşk’ta izlediğimiz oyuncu sonraki süreçte hep dijital yapımları tercih etti. Şeref Bey isimli dizi için kamera karşısına geçen oyuncu, ayrıca Netflix’in iddialı yapımı Bir Denizaltı Hikayesi’nde de yer aldı.

Ertan Saban’ın yeni dizi tercihi de yine dijital bir yapım. TRT’nin yeni dijital platformu için hazırlanan Akif isimli dizide Ertan Saban da başrolde yer alacak. Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nın yazdığı dönemin öncesi ve sonrasını konu alan dizide Fikret Kuşkan da bulunuyor.

Ertan Saban, Eylül ayında başlayacak olan dizi için sete çıkacak ve üst üste üçüncü dijital yapımında yer alacak.

Dizi hakkında detayları paylaşan gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 13 bölüm sürecek olan projede her bölüm 40’ar dakikadan oluşacak. Selahattin Sancaklı’nın yöneteceği dizide yer alan bir başka isim ise Özge Borak olarak dikkat çekiyor.