Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Menajerimi Ara’dan sonra Özge Borak’a yine çok etkili bir rol geldi!

Menajerimi Ara’dan sonra Özge Borak’a yine çok etkili bir rol geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında önceki ay final yapan Menajerimi Ara dizisine sonradan katılan isimlerden birisi de Özge Borak oldu. Ana kadroda yer alan ve oyuncu sonradan hikayeye dahil olmasına rağmen etkili bir konumda bulundu. Özge Borak, canlandırdığı Ceyda karakteri ile ismini akıllara yazdırmayı yine başardı.

Ünlü oyuncu 2018 yılında yer aldığı İstanbullu Gelin dizisindeki Begüm karakterinden yıllar sonra yeniden ekranlara dönüş yapmıştı. Menajerimi Ara’dan sonra ne yapacağı merak edilen oyuncunun, yeni bir projesi var.

TRT’nin dijital platformu için hazırlanan ve 13 bölüm sürecek olan Akif isimli dizide Özge Borak da yerini alacak. Fikret Kuşkan ve Ertan Saban ile de anlaşma yapıldı. Ünlü şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatacak dizi, özellikle İstiklal Marşı’nın yazıldığı dönemin öncesini ve sonrasını izleyici karşısına çıkartacak.

Menajerimi Ara'dan sonra Özge Borak'a yine çok etkili bir rol geldi! 7

Eylül ayında çekimlere başlanacak ve Selahattin Sancaklı da yönetmen olarak yerini alacak.

Özge Borak dizide Mehmet Akif Ersoy’un eşi İsmet’e hayat verecek. Oyuncu görüşmeleri devam edilen dizi için yoğun bir emek harcanıyor. Özge Borak hayranları da ünlü oyuncu uzun bir ara vermediği için gelişmelerden memnun.