Ana sayfa Dizi Haberleri Ece Uslu hayranları yeni dizi Siyah Kalp’in yeni bir talihsizlik olmasını istemiyor!

Ece Uslu hayranları yeni dizi Siyah Kalp’in yeni bir talihsizlik olmasını istemiyor!

tarafından ker_def

Ece Uslu, yetenekleri ile Türk dizi ve sinema dünyasının önemli kadın oyuncularından ve yer aldığı projeler her zaman ilgi çekiyor. Ece Uslu’nun, 1990’lı yıllarda başlayan oyunculuk kariyerinde Kara Melek, Zerda, Elveda Derken ve Karagül gibi unutulmaz yapımlar bulunuyor.

Son yıllarda az sayıda projede yer alması nedeniyle hayranlarını özleten ünlü oyuncu, yeni sezonda çok iddialı bir dizi ile ekrana geri dönüyor.

Siyah Kalp dizisi ülkemizin güzide yapımcılarından
Tims&B Productions projesi. Dünyanın birçok ülkesinde projeleri yayınlanan yapım firmasının sahipleri Timur Savcı ve Burak Sağyaşar.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Siyah Kalp dizisinin yönetmenliğini de Uluç Bayraktar gibi deneyimli bir isim yapacak.

Kapadokya’da çekileri başlayan dizinin görsel zenginliği de şimdiden merak konusu oldu.

Ece Uslu’ya bu önemli yapımda eşlik edece olan isim usta oyuncu Burak Sergen olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Aras Aydın ve Hafsanur Sancaktutan gibi son dönemin öne çıkan genç isimleri bulunuyor.

Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, İlker Aksum, Genco Özak, Bülent Polat, Gözde Çığacı, Işıl Yücesoy gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Siyah Kalp dizisi heyecanla bekleniyor.

Ece Uslu hayranları da yeni diziden çok önemli başarılar bekliyor.