Ana sayfa Dizi Haberleri Ertuğrul Gazi, Kuruluş Osman’a geliyor ama büyük şoka hazır olun!

Ertuğrul Gazi, Kuruluş Osman’a geliyor ama büyük şoka hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Altan Düzyatan’ın Kuruluş Osman’a gelmesini imkansız kılan karar! Kuruluş Osman dizisi hayranları aylardır sosyal medyada bir kampanya yürütüyor. Engin Altan Düzyatan’ın yeniden diziye katılmasını isteyen hayranlar, merak ve heyecan ile bu gelişmenin yaşanacağı günü bekliyor. Ancak böyle bir şey olmayacak. Artık netleşti… Düzyatan’ın zaten diziye gelişi Burak Özçivit’i gölgede bırakacağı için hiç de akıllıca bir hamle olmazdı.

Burak Özçivit’in başarılı performansı sonrasında karizmasının çizilmemesi için her türlü çabanın sergilenmesi şart. Buna Diriliş Ertuğrul efsanesi Engin Altan Düzyatan’ın dizide yer alma ihtimali de dahil. Zaten artık böyle bir ihtimal de ortadan kalktı.

Ertuğrul Gazi karakteri Kuruluş Osman dizisine geliyor. Akşam gazetesinin haberine göre, bu karakteri Türk sinemasının usta isimlerinden Ediz Hun canlandıracak.

Ertuğrul Gazi, Kuruluş Osman'a geliyor ama büyük şoka hazır olun! 8

Bir hayli yaşlanmış olarak diziye gelecek olan Ertuğrul Gazi’yi Yeşilçam’ın efsane isim canlandırmayı kabul ederek, tartışmaları da noktalamış oldu. Ediz Hun’un yapım şirketi ile el sıkıştığı ortaya çıktı.

“Devlet kurma zamanı” diyerek yola çıkan Osman Bey, babası Ertuğrul Gazi’den hangi nasihatleri alacak, nasıl sahneler yaşanacak merakla bekleniyor.

Osman Gazi, Ediz Hun’un canlandırdığı babası Ertuğrul Gazi’yi Konya’da ziyarete gidecek ve ondan nasihatler alacak.

Ertuğrul Gazi, Kuruluş Osman'a geliyor ama büyük şoka hazır olun! 9