Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 5 Haziran Cuma haftanın finalinde olay var!

Zuhal Topal’la Sofrada 5 Haziran Cuma haftanın finalinde olay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’de yayınlanmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 5 Haziran Cuma günü haftanın finali bölümü izleyicilerle buluşacak. Programda haftanın finali olması nedeniyle heyecan dorukta… Kim kazanacak? 15 bin TL’lik büyük ödül kimin olacak?

Zuhal Topal’ın yeni getirdiği diskalifiye kuralının çok etkili olduğu hafta içinde ortaya çıktı. Kayınvalideler puanlarını düzeltme yolunda adım attı. Masada didişmeler azaldı, kasıtlı yorumlar artık azalma eğiliminde. Gelinlerin emeklerinin heba olmaması adına da puanlamalar daha kabul edilebilir yapılmakta.

Ancak bazı gelinler düşük puan isyanlarını yine sürdürdü. Olumlu gelişmeler olsa da henüz daha istenilen düzeye gelinemedi.

Zuhal Topal’ın 2 sezondur devam ettiği programda kayınvalidelerin yarattığı ve artık izleyicileri çok rahatsız eden diyalogların azalması programın geleceği için önemli bir adım oldu. Peki bu haftanın birincisi kim olacak?

Zuhal Topal’la Sofrada 5 Haziran Cuma haftanın finali bölümü saat 20.30’da izleyicilerle buluşacak. Fragmanı videoda bulabilirsiniz.