Ana sayfa Sosyal Medya Ulan İstanbul dizisindeki bir sır yıllar sonra tesadüfen ortaya çıktı!

Ulan İstanbul dizisindeki bir sır yıllar sonra tesadüfen ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014-2015 sezonunda yayınlanan Ulan İstanbul dizisi, çok sevilen ve ilgi gösterilen bir yapımdı. 23 Haziran 2014 – 16 Şubat 2015 tarihleri arasında toplam 39 bölüm yayınlanan dizi geride büyük bir iz bıraktı. Özellikle de bu projede rol alan oyuncular, kariyerleri için çok önemli katkılar aldı. Uğur Polat, Şebnem Bozoklu gibi iki usta ismin yanı sıra; Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Kevtap Özaltun, Caner Özyurtlu, Salih Bademci gibi önemli oyuncular da kadroda yer almıştı.

İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan Kaan Yıldırım, 2013’te Kayıp dizisinde yer aldıktan sonra Ulan İstanbul’a seçilmesinin kendisi adına önemli bir sıçrama olduğunu anlattı.

Ulan İstanbul dizine seçildiğinde çok mutlu olduğunu belirten Kaan Yıldırım, bunun şans kadar, ucuz bir casta ihtiyaç duyulmasından da kaynakladığı itirafını yaptı. Aslında dizide toplanan genç oyuncular, yazlık yapım olması nedeniyle daha uygun rakamlara çalıştıkları için bir araya getirilmiş. Kaan Yıldırım, şunu söyledi:

“Meğer ucuz bir kasta ihtiyaçları varmış. Sistemi sonra anladım. Ben de herhalde, acayip bir audition verdim diye düşündüm. Öyleymiş. Yaz işi abi, bütçeler kısıtlı. Ama o iş bize bambaşka bir şey getirdi. Hepimize çok yaradı. Sonra, ‘iyi ki yaptım’ dediğim bir işti. Leyla gibisin ya ilk işin tutmuş… Çok keyifli bir setti. Öyle bir set kolay kolay yakalanmaz. Ekip olarak çok tatlı zamanlar geçirdik.”

İbrahim Selim de Ulan İstanbul dizisine konuk oyuncu olarak katıldığını, dolandırıcı illüzyonist karakterine hayat verdiğini hatırlattı. İbrahim Selim, piyasada da Ulan İstanbul dizisine büyük bir ilgi gösterildiğini ifade etti.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.