Ana sayfa Sosyal Medya Eser Eyüboğlu ne şanslı, Selami Ferses karakteri üzerine yapıştı, milyonlar sesine hayran kaldı!

Eser Eyüboğlu ne şanslı, Selami Ferses karakteri üzerine yapıştı, milyonlar sesine hayran kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde Selami Ferses karakterini canlandıran Eser Eyüboğlu, 3 sezondur televizyon ekranındaki en renkli karakterlerden birisini oynuyor. 1984 yılında Trabzon’da dünyaya gelen oyuncu, önemli bir deneyim yaşadığı Gönül Dağı dizisinden önce de hem sinemada hem de televizyonda farklı projelerde yer aldı.

2013 yılında yayınlanan Doksanlar dizisindeki Necmettin karakteri ile setlere adım atan Eser Eyüboğlu, uzun süre sinema filmlerinde komedi rollerinin içinde bulundu. Şevket Yerimdar isimli yine bir komedi dizisinde İsmail karakteri ile de kendini sevdiren oyuncu, ayrıca Ege’nin Hamsisi isimli projede de Dursun karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Eser Eyüboğlu’nun bir anda herkesi etkilemesi ise 2020 yılında başlayan Gönül Dağı dizisindeki Selami karakteri ile gerçekleşti. Geçen yıl diziden ayrılacağı iddiaları ortaya atılmasına rağmen halen bu projenin en önemli isimlerinden birisi olan Eser Eyüboğlu, söylediği şarkılarla da gündemden düşmüyor.

Eser Eyüboğlu ne şanslı, Selami Ferses karakteri üzerine yapıştı, milyonlar sesine hayran kaldı! 7

Youtube ortamında Eser Eyüboğlu’nun Gönül Dağı dizisinde söylediği şarkıların videoları milyonlarca kez izlendi. Oyuncu, Sabah gazetesinin Youtube kanalındaki röportajında bu konuya değindi:

“Bazıları diziye özel, bazıları anonim. Benim yazdığım da var. Bu karakter olduğu sürece böyle sürprizler yaparlar diye düşünüyorum. İşin senaryo kısmını senaristlerimiz bilir. İşin nasıl seyredileceğini yapımcı ile beraber karar verirler. Bana da sürpriz oluyor, benim de hoşuma gidiyor.”

Bu tür sahneler geldiğinde araştırmalar yaptığını ve kayıtları da kendisinin aldığını anlatan Eser Eyüboğlu, profesyonel kayıtlar alabildiği bir odasının da bulunduğundan bahsetti.

Oyuncu, “Burada aslında şu çok mühim, insanlar, güzel tepkiler veriyorlar yaptığın işe. Sana bu şevk katıyor. Umutla sarılıyorsun yaptığın işe. O yüzden olumlu dönüşler almak benim için mutluluk oluyor. Diziye de katkı sağlıyor” açıklamasında bulundu.