Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine ara verilse ve yaz dönemi devam ettirilse daha iyi olmaz mı?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine ara verilse ve yaz dönemi devam ettirilse daha iyi olmaz mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin reyting sonuçları hiç iyi gelmiyor. Perşembe rekabetinde zorlanan dizinin hayranları ise, düşük gelen reytingler nedeniyle ani final kararından korkuyor.

Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, hem komedi hem dram özelliklerini iç içe barındırıyor. İzleyiciler de bu düşük reytingler ile sıkıntılı bir süreç yaşandığının farkında. Bazı izleyiciler için dizi çok önceden bitmeliydi ve tadında bırakılmalıydı. Çünkü reytinglerin bu noktaya geleceği belliydi. Ancak dizinin devamını isteyen de birçok kişi bulunuyor.

Fox TV, benzer bir durumda bulunan salı akşamları yayınladığı Taçsız Prenses dizisine 10. bölümde sezon finali yaptırdı. Dizinin yaz döneminde yeniden ekranlarda olacağına yönelik kulis bilgileri de bulunuyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yaz döneminde de sürmesini dileyen birçok izleyici var ve, dizilerin azaldığı bu dönemde projenin geniş bir izleyiciyi yeniden ekrana çekebileceği düşüncesi öne sürülüyor.

Aldatmak, Al Sancak, Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize gibi dizilerin yayınlandığı Perşembe akşamları için artık Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin ilk 10 program arasına bile giremediğini, reytinglerinin 2’li oranlara kadar düştüğünü belirtelim.

Yapımcı ve Show TV yetkilileri nasıl bir planlama yapıyor bilinmez ama, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin bu rekabet ortamında izlenme oranlarının haftalar geçtikçe daha da düşmesi kaçınılmaz gibi duruyor.

Karşısındaki çok güçlü rakipleri ile artık reytinglerde yarışamayan dizinin akıbetini hayranlar merakla bekliyor.

Dizinin 33. yeni bölümü 6 Nisan Perşembe günü yine aksiyon dolu olacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: