Ana sayfa TV Programları Eski eltiler Gülben Ergen ile Belçim Bilgin’den büyük sürpriz!

Eski eltiler Gülben Ergen ile Belçim Bilgin’den büyük sürpriz!

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile Belçim Bilgin, bir dönem eltiydi… Bir dönem Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan ile evliydi. Gülben Ergen ise Mustafa Erdoğan ile evlilik yaşadı. Eltisi Gülben Ergen ile daima iyi anlaştıklarını belirten Belçim Bilgin, yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti.

Aradan yıllar geçti. Her iki ünlü kadın da eşlerinden boşandı. Ancak aralarındaki dostluk ve yakınlık bitmedi. Gülben Ergen ve Belçim Bilgin’in yakında Kanal D’de yayınlanacak olan bir programda birlikte yer alacaklarına dair iddialar var.

Bu iddialar sosyal medyada konuşuluyor. Dadı dizisiyle bir dönemin akıllardan çıkmayan ismi Gülben Ergen, yaptığı televizyon programları ile de göz doldurmuştu. Benimle Söyle isimli yarışma programında jüri kaptanlığı da yapan şarkıcı, Kanal D için yeni bir tv programı hazırlığı içinde.

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre eski eltiler Gülben Ergen ile Belçim Bilgin, programı birlikte hazırlayacak. Eğlence odaklı olacağı söylenen program ile ilgili fazla bir detay yok.

Belçim Bilgin ayrıca Hekimoğlu dizisiyle de Kanal D ekranında yer almaya hazırlanıyor. Belçim Bilgin’in dizinin 2. sezonuna Ateş Hekimoğlu’nun eski eşi olarak katılması bekleniyor.