Ana sayfa Dizi Haberleri Eski hataları tekrarlamayan Oktay Kaynarca’dan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için başarı sırrı!

Eski hataları tekrarlamayan Oktay Kaynarca’dan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için başarı sırrı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv dizisinin hem başrol oyuncusu hem de yapımcısı olan Oktay Kaynarca, iyi reyting sonuçları elde etmenin sırrının çok çalışmak olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, atv’de yayınlanan Dizi TV programındaki açıklamalarında “Eskiden oyuncu olarak çok çalışıyordum, şimdi 3 katı çalışıyorum” açıklamasında bulundu. Yapımcılığın aslında ne kadar zor bir iş olduğunu bu sözleri ile ifade eden Kaynarca, sadece çok çalışmanın da başarı için yeterli olmadığının altını çizdi.

Ünlü oyuncu, “Sadece çalışmakla olmuyor. Konsantrasyon istiyor, disiplin istiyor, devamlılık istiyor, bir ekip ruhu istiyor en başta. O ekip ruhunu oluşturmak, çalışmak kadar zor bir iş. Ekip ruhunu oluşturursanız işiniz biraz kolaylaşıyor. Yani, artık sette herkes herkesi elinin tersi gibi bilmeye başladığı zaman işler biraz daha kolaylaşmaya başlıyor” açıklamasında bulundu.

Dizide ekip ruhu oluşturulduğu zaman herkesin birbirine yardımcı olduğunu ve bunun işleri daha da kolaylaştırdığını ifade eden ünlü oyuncu, aynı dilden konuşan insanlar ile birlikte başarının geldiğini, ancak her şeyin başında ise çok çalışmanın olduğunu anlattı.

Salı akşamları yayınlanan ve ilk bölümden bu yana iyi reytingler almaya devam eden Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hem aksiyon dolu bir yapım hem de geçmişteki benzer dizilere nazaran kadın oyuncuların daha fazla ön planda olduğu bir proje olarak dikkat çekiyor.

Eski hataları tekrarlamayan Oktay Kaynarca'dan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için başarı sırrı! 7

6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde en çok da kadın oyuncuların azlığından şikayetçi olan Oktay Kaynarca, bu konudaki fikirlerini açık bir şekilde ifade etmişti. Kaynarca, kendisinin yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde ise aynı hataya düşmedi. Kadın oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro oluşturuldu ve dizinin hikayesinde de kadınların kilit noktada olmasına özen gösterildi.

İşte bu adımlarla birlikte Oktay Kaynarca, geçmişte yer aldığı Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizilerde yapılan eksikliği, kendisinin başında bulunduğu projede gidermiş oldu.

Oyuncu kadın oyuncularla çevrili işlerin kendisine gelmemesi konusunda esprili bir ifade ile şunları söyledi: “Hayatım boyunca etrafımda adamlarla olan işlerde oynadım. Hiç etrafımda kızlarla, kadınlarla olan bir karakter oynamadım.”