Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. bölüm fragmanı izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 119. bölümü 1 Aralık Salı akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta 118. bölümde Tuncay, Alparslan’ı almıştı. Asıl hedefin İlyas olduğu 119. bölümde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu’nun başrollerindeki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 118. ve son bölümde neler yaşanmıştı? İşte ayrıntılar:

Alparslan’ın tüm depoları bir gecede boşaltarak başardığı büyük iş, kısa vadede işlerine yarasa da başlarına gelebilecek belaları önlemeye yetmez. Tuncay’ın hedefi olmaktan kurtulamayan Çakırbeylilerin malları güvende fakat canları tehlikededir. Yenilgiye uğratılan Tuncay’ın üstlerine vermesi gereken bir hesap vardır. Ünal Kaplan, yaşatılan bu mağlubiyetin faturasının Hızır’a kesileceğinin farkındadır.

İntikam peşinde koşan düşmanlar ise sadece Hızır’la yetinmeyecek, beraberinde Alparslan’ı da alacaklardır. Çakırbeylilerin diğer bir mağduru İzzet’in önceliği de Alparslan’dan başka kimsenin bilmediği gizli depolardır. O depolara ulaşmak için ağabeyi ve yeğenine işkence edileceğini tahmin eden İlyas’ın elini çabuk tutması gerekmektedir.