Ana sayfa Dizi Fragmanları Şahin Tepesi 4. yeni bölüm fragmanı izle!

Şahin Tepesi 4. yeni bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan Saban, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç’un rol aldığı Şahin Tepesi dizisinin 4. bölümü 14 Aralık Cuma günü atv ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin 4. bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. İlk görüntüler de yayınlandı. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Dizinin 3. ve son bölümünde neler yaşanmıştı? Detaylar şöyleydi:

Melek’in babasının eski kitapları arasında bulduğu bilgi, yeni bir umut kapısı açacaktır.

Ezgi’nin intihar teşebbüsünden sonra Efe kendini suçlu hissetmektedir ama Tuna’nın öne süreceği koz, Ezgi’yi Efe’den uzaklaştırır. Bu konuda rahatlayan Tuna, diğer taraftan birbirlerine yakınlaşmaya başlayan Efe ve Verda’dan henüz haberdar değildir.

Annesine kendisini affettirmeye çalışan Cem, Ayça’dan gelecek haberle yeniden dağılır. Cem’in yardımına sırdaşı Deniz yetişir.

Mete’nin baskılarıyla darmadağın olan Deniz ise ona yardım edebilecek kişinin Cem olduğunu düşünür. Deniz ve Cem’in Mete’ye oynayacağı oyun daha büyük bir tehlikenin habercisi olacaktır.

Şahin Tepesi her cuma atv’de…

Yapım : Ay Yapım
Yapımcı : Kerem Çatay
Yönetmen: : Hilal Saral
Senaryo : Melek Gençoğlu
Oyuncular : Zerrin Tekindor (Tuna), Ebru Özkan (Melek), Murat Aygen (Demir), Aybüke Pusat (Verda), Boran Kuzum (Efe), Mustafa Mert Koç (Cem), Leyla Tanlar (Deniz), Esra Dermancıoğlu (Ceylan), Kaan Taşaner (Erkan)