Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık yok ama Oktay Kaynarca’dan yeni müjde geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık yok ama Oktay Kaynarca’dan yeni müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide 6 sezon boyunca çok başarılı bir performans ortaya koydu. Hızır Çakırbeyli karakteri ile fenomen olan oyuncu, dizinin 7. sezon başlangıcında iptal edilmesinin şokunu yaşadı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin milyonlarca hayranı da yayıncı atv ile yapımcı BVB yapım arasında yaşanan bu sürtüşmenin mağduru oldu. Oktay Kaynarca hala dizinin durumu hakkında net bir açıklama yapamıyor ve ne olduğunu hala kimse bilmiyor.

Ünlü oyuncu, yeni bir proje müjdesini de verdi. Oktay Kaynarca, yakın zamanda olmasa bile Eylül ayında çok güzel bir proje ile hayranlarının karşısında olmayı hedeflediğini söyledi.

Oyuncunun açıklamaları şöyle: “Bu sezon bir şey yapabilir miyiz, yapamaz mıyız? Biraz onun altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz. Ama Eylül’de mutlaka çok güzel bir şey bekliyor seyircimizi. Çok değerli bir şey hazırlıyoruz. En kötü ihtimal ile Eylül’de ekrana çıkacağız gibi gözüküyor.”

Pandemi nedeniyle sinema konusunda kafalarında net bir durum belirleyemediklerini anlatan Oktay Kaynarca, şu anda bir proje oluşturulmadığını belirtti.

Oktay Kaynarca, 2021 yılının kendisi için de sıkıntılı geçtiğini söyledi. Tüm dünya için kötü bir yıl olduğunu belirten oyuncu, 2022 yılında her şeyin daha düzeleceğine yönelik umudunun olduğunu söyledi.