Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine iki oyuncu birden katılıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine iki oyuncu birden katılıyor

tarafından zk zk

atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunda transfer haberleri bitmiyor. Kanalın sevilen dizisi olan EDHO’ya gelen iki ismin kim olduğu ise kısa bir süre önce ortaya çıktı. Başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı diziye, iki dikkat çeken isim geliyor!

Rol aldıkları yapımlardaki başarılı performanslarıyla övgü toplayan iki oyuncu daha Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transfer oluyor! Diziye gelen iki yeni karakterin dengeleri değiştirecek isimler olması bekleniyor!

atv’de 6 sezondur ekranlara gelen diziyle ilgili heyecan devam ederken, her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen gelişmeler de dikkat çekiyor. Yeni katılan oyuncularla ilgili haberi ise Gazeteci Birsen Altuntaş twitter sayfasından duyurdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine iki oyuncu birden katılıyor 8

Buna göre en son yine atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’da Çömlekçi İdris’i oynayan Bahtiyar Engin kadroya dahil oldu. Engin, karakter oyuncusu olarak güçlü bir performans sergiliyor. EDHO’daki rolü de merak konusu…

Bir başka isim ise Caner Kurtaran oldu. Kurtaran, ekranda en çok Yaprak Dökümü dizisi ile dikkatleri çekmişti. Şevket karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu, 2019’da yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde ve 2020 yılında çekilen Malazgirt 1071 filminde rol almıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine iki oyuncu birden katılıyor 9

İki oyuncunun Kontrgerillayı yöneten, Amerika’nın emrindeki adamlara hayat vereceği öğrenildi.