Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarını üzen veda kararı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarını üzen veda kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz önce dalya diyecek sonra veda edecek! atv ekranlarında 6. sezonu devam etmekte olan fenomen dizi çok başarılı gidişatını sürdürüyor. 194. bölümü yayınlanan dizinin gelecek sezonda da devam edeceği biliniyor…7. sezonda da çok başarılı sonuçlar almasına kesin gözüyle bakılan atv, dizisi çok istikrarlı bir çizgi ortaya koydu.

İlk başladığı günden bu güne kadar hem hayranlarını ekrana çekmekte sıkıntı yaşamayan EDHO hem de hikayesini her sezon yenileyerek kendini güçlü tutmayı başardı. İstikrarın sonrasında da reytinglerde daima zirveye oynayan bir dizi çıktı… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları bir sezonun sonuna doğru geliyor. Diziye yaz ayları için veda etme vakti yaklaştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finaline 6 bölüm kaldığı ortaya çıktı. 200. bölümü ile birlikte önce dalya diyecek olan dizi, sezon finali de yaparak 2021-2022 sezonuna hazırlanacak. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı dizi, 2021 yılında ayrılıklarla sarsılmıştı.

Sabina Toziya’nın sağlık sorunları nedeniyle vedasının ardından, Dilşad Şimşek, Sanem Çelik ve Savaş Özdemir gibi önemli karakterlere hayat veren isimler de bir bir yapıma veda etmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a bir oyuncu daha veda edecek. Haşmet Façalı karakterini canlandıran Turgut Tunçalp’in de 6. sezonda bu vedalar kervanına katılacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.