Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilk kez korkuyu hissetti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilk kez korkuyu hissetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle 5 sezondur buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yıllardır Salı akşamlarını parsellemişti. Kadın dizisi ile birlikte izleyicileri paylaşmışlar ve farklı kategorilerde oldukları için de iki dizi birbirinin izleyicisini kendisine çekemiyordu.

Ancak işler fena değişti… Show TV’de Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde Ramo dizisi geldi. Hem de etkili bir çıkış yaparak ve izleyicileri de peşinden sürükleyerek geliyor Ramo… Her yeni bölümü daha da heyecanlı olan Ramo, Kadın dizisinin finalinden sonra şimdi daha da reyting yükseltme derdinde..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise ilk kez korkuyu hissetmeye başladı.zira artık karşısında aynı izleyici grubuna hitap eden bir dizi daha var. Bu durumun dizinin yeni bölümlerine çok olumlu etkisi olacağına yönelik işaretler de var. Dizinin 11 Şubat günü yayınlanacak 156. bölüm fragmanını izleyenler bunu hemen fark edecektir.

Eski aksiyon dolu ve heyecanlı sahnelerin benzerlerinin geri geldiğini yazan EDHO hayranları, fragmanı izledikten sonra bir hayli umutlandı.”Sonunda eski EDHO tadında bir bölüm geliyor” diye yazan takipçiler, dizi için kara bulutların dağıldığını düşünüyor.

Oktay Kaynarca da instagram hesabından 156. bölüm fragmanını yayınladı ve hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı…