Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz transfer yapmaya doyamadı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz transfer yapmaya doyamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. yeni sezonu öncesinde birbiri ardına transferler yaparak gücüne güç katıyor. İlk 5 sezon boyunca başarıdan başarıya koşan dizi, yeni sezonda güçlü rakiplerle mücadele edecek.

Özellikle TRT1 ekranında 10’lu reytinglerin üzerine çıkan performansı ile Masumlar Apartmanı dizisinin EDHO’dan birinciliği alabileceği ortaya çıktı. atv’nin dizisi ise yeni karakterlerle, hikayeyi daha da genişleterek ve aksiyonu bol sahnelerle 6. sezon için izleyicilere güçlü bir geri dönüş mesajı veriyor.

Pelin Akil’in katıldığı diziye bir başka kadın karakteri daha geldi. Bu yeni karakteri canlandıracak olan isim ise gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Gizem Arıkan oldu. Gizem Arıkan ismini izleyiciler Organik Aşk isimli film ile duymuştu. Ardından Bir Deli Rüzgar dizisinde gözüken genç oyuncu, daha sonra Kanal D’nin günlük dizisi Yaralı Kuşlar’da kendini gösterdi.

Pelin Akil ve Gizem Arıkan’ın yanı sıra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a başka isimler de dahil oldu. Engin Benli, Ünal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik ve Erol Babaoğlu da EDHO’nn 6. sezon kadrosunda yer alıyor.

Böylelikle dizinin şimdiye kadar 2 kadın ve 5 erkek oyuncu ile birlikte toplam 7 kişiyi kadrosuna kattığını söyleyebiliriz.