Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Dönmez için dizi şanssızlığı Son Yaz ile son bulsun!

Şebnem Dönmez için dizi şanssızlığı Son Yaz ile son bulsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, Sude Beylice karakterine hayat verdiği Medcezir dizisiyle hala akıllarda yer alıyor. 1990’lı yıllardan itibaren yaptığı programlar, diziler ve sinema filmleri ile gündemde olan oyuncu, son dönemde daha seçici davranıyor.

Özellikle Medcezir’den sonra bir süre ekranda yer almamayı tercih eden oyuncu, Avlu’ya katılmış ve Nihal Ünal karakteri ile konuk oyuncu olarak bu yapımda yer almıştı. Dönmez daha sonra ise Çakallarla Dans 5 filminde yer aldı ve son olarak da 2020 yılında Zemheri dizisinde Mehveş karakterine hayat verdi.

Son 5 yıllık dönemde izleyicilerin ekranda çok az görebildiği oyuncunun son 2 dizisindeki kısa rolleri de hayranları için hasret gidermek anlamında yeterli gelmemişti. Şimdi ise ünlü oyuncu yeni bir dizinin hazırlıklarını yapıyor.

İzmir’in ilçelerinde çekilecek olan Son Yaz isimli diziden gelen teklifi kabul eden oyuncu, Ekim ayında ekip ile birlikte sette olacak.

Urla, Alaçatı ve Seferihisar’da çekilecek olan dizinin uzun süreli olması ve Şebnem Dönmez’in dizi şanssızlığının da son bulması hayranlarının en önemli dileği.