Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yok ama, Yalnız Kurt yerini doldurabilir!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yok ama, Yalnız Kurt yerini doldurabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yaşanan büyük kriz, projenin iptal olması ile sonuçlandı. atv ile BVB Yapım geri adım atmayınca ipler koptu. Oyuncular da veda duyuruları yaptı. Ancak atv ekranında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tarzı ilgi çekecek bir dizi daha geliyor.

Yalnız Kurt isimli bu dizinin başrolünde Hasan Deniz Yaran bulunuyor… Dizinin yapımcısı Osman Sınav olduğu için izleyiclier ayrıca bir heyecan içindi. Daha önce Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi dizilerini yapan Osman Sınav, uzun süredir yeni proje için titiz bir çalışma yürütüyordu.

Yalnız Kurt dizisinin atv’deki dizi boşluğunu dolduracağı düşünülüyor… Kanalın elinde güçlü diziler var. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da bunlardan birisiydi. Ancak projenin iptal olması 6 sezonluk izleyici sadakatine rağmen böyle bir dizinin bitirilmesi çok rahatsızlık verdi.

Yalnız Kurt projesi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tarzında bir yapım olacağı için bir anlamda izleyiciler için yeni bir alternatif konumuna gelecek. Salı veya Pazar günleri yayınlanabilecek olan dizi heyecanla bekleniyor.

Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Polat Bilgin, Damla Colbay ve Murat Han’ın da kadroya katılması ile birlikte yeni atv dizisi bir hayli etkili isimlerden kuruldu. Yalnız Kurt için gelecek hafta sete çıkılacak. Ayrıca yeni bir kadın karakteri için de ünlü bir isim arayışı sürüyor.

M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturması da aksiyon sahnelerinin çok başarılı olacağına işaret ediyor. Tosun geçen sezon Ramo dizisindeki performansını ortaya koyarsa yine çok etkili bir yapım oluşacaktır.

Yalnız Kurt dizisinin özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini seven kitleye hitap edecek bir yapım olması da dikkatlerden kaçmıyor.