Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Yunus Emre Yıldırımer olay oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Yunus Emre Yıldırımer olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6. sezonu dün akşam yayınlanan 166. bölüm ile başladı. Yeni oyuncuların katılımı ile daha heyecanlı bir hal alan dizinin hayranları ekran başından kalkamadı. Aylardır diziyi bekleyen EDHO’nun sevenleri, güçlü bir başlangıç yapıldığını da düşünüyor.

Alparslan karakterine de vurgu yapan EDHO hayranları, Yunus Emre Yıldırımer’in oyunculuğunu çok beğendiklerini, büyük bir ilerleme kaydettiğini düşünüyor. Dizi hayranları, yeni karakterlerin hikayeye olan etkisini de merak ediyor.

6. sezon için üst üste önemli isimler kadroya dahil edildi. Pelin Akil, Engin Benli, Ünal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik, Erol Babaoğlu, Gökhan Aktepe ve Gizem Arıkan yeni sezonun yeni karakterlerine hayat veren isimler…

Peki izleyiciler memnun kaldı mı?

Bir dizi hayranı, “Beklediğimin üstünde olan bir dizi oldu. Süper bir bölümdü. Haftayı iple çekiyorum” diyerek 6. sezon başlangıcından memnun olduğunu yazdı.

Sosyal medyada diziye birçok destek yorumu yapıldı. Oktay Kaynarca’nın karizmasına vurgu yapan izleyiciler, Hızır Çakırbeyli karakterine bir şey olmamasını da istediklerini belirten yorumlar yaptı. Ama herkes net biliyor ki, “Başroller ölmez”…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Yunus Emre Yıldırımer olay oldu! 7

“İzlediğim en mükemmel sezon başlangıcı bölümdü. İnşallah diğer bölümler daha iyi olur” diye yorum bırakan bir başka izleyici de milyonlarca kişinin duygularına tercüman oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. bölümünde neler yaşandı? Detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Alparslan kendisine ve ailesine yapılan hain saldırı sonrasında hayatından vazgeçmek uğruna intikam yemini eder. Olayın faillerini bulmak için gözünü karartan Alparslan, karşısında duran amcası Hızır Çakırbeyli’yi bile ezmeye göze almıştır. Adım adım iz süren Alparslan, ipin ucunu masaya kadar takip eder. Bu intikam masadaki herkesi birbirine düşürürken, hedef haline gelir. Bu uğurda dünürleri Haşmet Façalı’yı da karşısına almıştır. Masanın kuralını hiçe sayan Alparslan silahını ateşler.

Hızır ise kendisi üzerinden yapılan hain planların henüz farkında değildir. Alparslan’a yapılan saldırının izini sürerek soluğu Yaman Korkmaz’ın mekanında alan Hızır, düşmanlarının gözüne bakarak meydan okur. Dünürü Haşmet Façalı’nın ön ayak olmasıyla masaya oturan Sincanlı ailesi ise Çakırbeyli ailesinin başına çorap örer. Çakırbeyliler beklenmedik bir düşmanlıkla karşı karşıya kalacaktır. Çakırbeylilerden intikam almak için yemin eden Bahar ise, Hızır Çakırbeyli’nin peşine düşer.