Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı, Eşkıya’ya reyting dersi verdi! Hekimoğlu düşüşte, Baraj çıkışta!

Masumlar Apartmanı, Eşkıya’ya reyting dersi verdi! Hekimoğlu düşüşte, Baraj çıkışta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Salı akşamları diziler arasındaki müthiş yarış sürüyor… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 5 sezon boyunca Salı akşamlarının sürükleyici yapımı olmuştu. Ancak 6. sezonda artık bu işi TRT1’in yeni dizisi Masumlar Apartmanı’na bırakmak durumunda kalacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 166. bölümü ile ekrana geldiği dün akşam, Masumlar Apartmanı yine reyting şovuna imzasını attı. İki dizinin yüksek reyting oranları ile Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olması normal. Ancak diğer diziler için durum hiç iç açıcı değil…

Masumlar Apartmanı 9,6-14-1 arası reytingleri ile yine şov yaptı ve tüm kategorilerde birincilik elde etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise 4,9-6,9 arası reytingleriyle iyi bir geri dönüşe imzasını attı.

Baraj dizisi bir miktar yükselse de yine de istenilen noktada değil. Yine de gerçeklerin ortaya çıkmasının etkisiyle dizinin bir adım daha yükseliş sergilediğini söylemek yanlış olmayacak. 2,1-3,7 arası reytingleri ile Baraj ayakta kalma savaşı veriyor.

Hekimoğlu dizisi öyle sert düştü ki, Kanal D bile bunu beklemiyordu. EDHO’nun dönüşü en çok da bu dizinin reytinglerinde sıkıntı yarattı.2,5-3,5 arası reyting oranlarını elde eden dizi, ne yazık ki bundan sonra zorlu bir dönem yaşayacak.

Menajerimi Ara dizisi sosyal medyada çok konuşuluyor ama reytingleri hiç de iyi değil. İlk bölümleri çok daha sevilen dizi, rakiplerinin yayına başlaması ile birlikte izleyicilerini kaybetmişe benziyor. 3’lü reyting oranlarını ancak elde edebilen Star TV dizisi için hayranların gün değiştirmesine yönelik bir talebi de var.

İşte 6 Ekim Salı akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Masumlar Apartmanı, Eşkıya'ya reyting dersi verdi! Hekimoğlu düşüşte, Baraj çıkışta! 3