Ana sayfa Sinema EDHO’yla ekrana dönme planı suya düşen deneyimli oyuncu Nurseli İdiz setlere dönüyor!

EDHO’yla ekrana dönme planı suya düşen deneyimli oyuncu Nurseli İdiz setlere dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatro kökenli oyuncu Nurseli İdiz, ekran dünyasının en deneyimli isimlerinden. Sık sık projelerde yer almayan oyuncu en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Madam Anna karakteriyle ekrana dönecekti. Ancak yeni sezon başlamadan sona erince İdiz’in yeni projesi de suya düşmüştü. Uzun süredir ekranlardan uzakta olan usta oyuncu yeniden kamera karşısına geçiyor.

Usta oyuncu Nurseli İdiz, bir dönem dizilerde sıklıkla rol alıyordu. Ancak daha sonra çok nadir ekranda görünmeye başladı. TRT1 ekranlarında yayınlanan Tövbeler Olsun dizisine geçen sezon konuk oyuncu olarak katılan Nurseli İdiz, Hıçkırık ve İstanbullu Gelin dizilerinde de kısa süre göründü.

En son 2016 yılında İlişki Durumu: Evli isimli dizide rol alan ancak dördüncü bölümde sona ermesiyle bu macerası kısa süren Nurseli İdiz geçen yıl Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezonunda rol alacaktı. Ancak dizinin yedinci sezonu ekrana geleceği gün sona erince Nurseli İdiz yine setlerden uzak düştü.

EDHO'yla ekrana dönme planı suya düşen deneyimli oyuncu Nurseli İdiz setlere dönüyor! 11

Başarılı oyuncu nihayet yeniden setlere dönüyor. Ancak bu kez bir film projesi için. Nurseli İdiz, başrollerini Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan’ın paylaştığı Üçüncü Gün isimli filmde rol almaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği Üçüncü Gün isimli romantik komedi türündeki filmin önümüzdeki yıl gösterime girmesi bekleniyor. Sosyal medya üzerinden tanışan bir çiftin hikayesini anlatacak olan filmde ayrıca Nursel Köse, Zuhal Yalçın, Nurseli İdiz, Efe Tunçer, Zeynep Ecem Karavus, Ceren Taşçı gibi başarılı isimler yer alıyor.

Nurseli İdiz, 1989 yılında Geçmiş Bahar Mimozaları isimli diziyle setlere adımını atmış ve büyük bir başarı yakalamıştı. Başarılı oyuncu bugüne kadar Kınalı Kar, Şöhret, Yalan Dünya gibi dizilerde rol aldı. Ancak Nurseli İdiz’i en büyük başarıya ulaştıran sunuculuğunu üstlendiği ve 1990’lı yıllarda ekrana gelen Saklambaç olmuştu.