Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Sevgi’yle hüsran yaşayan Yunus Emre Yıldırımer’in adı çok iddialı bir diziyle anılıyor!

Adı Sevgi’yle hüsran yaşayan Yunus Emre Yıldırımer’in adı çok iddialı bir diziyle anılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Yunus Emre Yıldırımer, geçen kış sezonunda yayınlanan Adı Sevgi isimli diziyle büyük bir hüsran yaşamıştı. Ancak eğer iddia doğruysa Yıldırımer’in geri dönüşü muhteşem olacak. Başarılı oyuncunun ekran dünyasının en iddialı dizilerinden birinin kadrosuna dahil olduğu iddia ediliyor.

Dizi dünyasına Hatırla Sevgili ile adım atan Yunus Emre Yıldırımer, Güz Gülleri, Fatih Harbiye gibi birçok yapımda rol aldıktan sonra altı sezon boyunca devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandırdı. Yıldırımer bu karakterdeki başarılı performansıyla kariyerinde büyük bir çıkış yaptı.

Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ani bir şekilde sona erince Yıldırımer yine ATV’den gelen bir teklifi kabul etti. Başarılı oyuncu Adı Sevgi isimli dizide başrolü Gizem Güneş’le paylaştı. Ancak Adı Sevgi tam bir hüsran oldu. Reytinglerde başarısız olan dizi 11. bölümde ekranlara veda etti.

Adı Sevgi’yle hüsran yaşayan Yunus Emre Yıldırımer’nin adı çok iddialı bir diziyle anılıyor! 61

İddiaya göre Yunus Emre Yıldırımer şimdi bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor. Yıldırımer’in önümüzdeki sezonda TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde rol alacağı iddia edildi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yok. Ancak eğer bu iddia doğruysa Yunus Emre Yıldırımer’in bu diziye çok yakışacağı kesin.

TRT 1’in kış sezonunda pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi kısa süre önce başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu habere bazı izleyiciler resmi açıklama yapılmasına rağmen inanamamıştı.

Şimdi yapım şirketi Çağlar Ertuğrul’un yerini tutabilecek bir isim arayışında. Ancak izleyicinin yeni oyuncuyu kabullenmesi biraz zaman alacak. İlk iki sezon çok başarılı bir şekilde devam eden Teşkilat’ın bu durumu sürdürebilmesi için Çağlar Ertuğrul’un yerine koyacağı isim çok önemli.