Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde kimsenin inanmak istemeyeceği ayrılık!

Kanunsuz Topraklar dizisinde kimsenin inanmak istemeyeceği ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kanunsuz Topraklar dizisi her geçen hafta daha fazla ilgi çekmeye devam ediyor. Reytingleri ortalamanın üzerinde gelen dizide başrollerde Uğur Güneş ile Esra Bilgiç bulunuyor.

Usta yönetmen Faruk Teber’in izleyenleri büyüleyen bir dünya yarattığı dizinin çekimleri de hem yoğun hem de eğlenceli geçiyor… Diziye büyük önem veren yapım ekibi, hiçbir detayı atlamak istemiyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinde bir ayrılık yaşandığı da ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü yönetmen Faruk Teber’in projeyi bıraktığı ortaya çıktı.

Kanunsuz Topraklar dizisinde kimsenin inanmak istemeyeceği ayrılık! 15

Usta yönetmen dizinin en başından bu yana genel konsepti belirlemekle kalmadı, her türlü detaya hakim oldu. 1940’lı yıllarda geçen proje için bilgisini de konuşturan ünlü yönetmen, o dönemin kostümlerinden dekorlarına kadar her detayını titizlikle inceledikten sonra kararlar aldı.

Faruk Teber, dizinin ön hazırlıklarını çok isabetli kararlar alarak yaptığı için de ekran başındaki izleyiciler o yılların atmosferini hissedebiliyor.

Etkili bir atmosfer oluşturduktan sonra diziden ayrılma kararı alan Faruk Teber, geçtiğimiz yıl yayınlanan Maria ile Mustafa dizisinde de her şeyi yoluna koyduktan sonra projeden ayrıldığı biliniyor.

Faruk Teber en son dizinin 6. bölümünü çekti. 3 Kasım Çarşamba akşamı Kanunsuz Topraklar dizisinin 6. yeni bölümünü Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.