Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca, diziye hareket katmak için eski rol arkadaşını çağırdı!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca, diziye hareket katmak için eski rol arkadaşını çağırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 6 sezon yer alan ve bir kez daha canlandırdığı karakter fenomenleşen Oktay Kaynarca, şimdilerde çok farklı bir kariyer süreci yaşıyor. Güzel Adamlar isimli şirketin ortaklarından olan Oktay Kaynarca, yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu konumunda bulunuyor.

Oktay Kaynarca’nın dizinin ekibini oluştururken ne kadar titiz davrandığı ve tüm kadro ile tek tek görüşerek anlaştığı biliniyor. Oyuncunun artık kariyerinde farklı bir dönem yaşanıyor ve atv’de iyi reytingler alan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin etkili reytinglerle devam etmesi sorumluluğu da bir anlamda Oktay Kaynarca’nın üzerinde bulunuyor.

Dizinin sadık izleyici kitlesi oluştu ve hikayenin güçlü bir şekilde sunulması ile birlikte bu kitlenin desteği de devam edecektir. İşte hikayeye güç katmak için yeni karakterler geliyor ve bu yenilikler de büyük önem taşıyor.

Engin Benli gibi karakter yaratma ustası olarak nitelendirilebilecek bir ismi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine kazandıran Oktay Kaynarca, böylelikle izleyicilere hikayenin güçlü şekilde devam edeceği mesajını da vermiş oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca, diziye hareket katmak için eski rol arkadaşını çağırdı! 7

İki tecrübeli oyuncu daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide birlikte rol almıştı.

atv’nin dizisinde Tatvlalı isimli bir karakteri canlandıran Engin Benli, hayatın zorlularını ağır şekilde yaşayan bu karakter için olabilecek en iyi isimlerden birisi.

Hayatı boyunca bir kez bile ağlamamış Tatavlalı karakterinde, merhamet duygusundan yoksun birisini oynamak bakalım Engin Benli’yi nasıl etkileyecek?

Engin Benli çok farklı karakterleri canlandırdığı kariyerinde; Poyraz Karayel dizisindeki Zafer Biryol, Savaşçı dizisinde Kuzgun, Diriliş Ertuğrul dizisinde Alıncak ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ise Yaman karakterleri ile büyük ilgi görmüştü.