Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Benderlioğlu’ndan eşine romantik kutlama!..

Ceren Benderlioğlu’ndan eşine romantik kutlama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yaz sezonunda ATV ekranlarında yayınlanan İçimizdeki Ateş adlı diziyle ekranlara gelen oyuncu Ceren Benderlioğlu’nun, hukuk temalı dram hikayesiyle merakla beklenen dizideki yolculuğu çok uzun süreli olmadı.

Şu sıralar dinlenen ve yeni proje tekliflerini değerlendiren Ceren Benderlioğlu eşi ve aynı zamanda meslektaşı Emir Benderlioğlu’nun doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı. 28 Ekim 1979 doğumlu oyuncu Emir Benderlioğlu 43 yaşına bastı.

Eşiyle birlikte pek çok fotoğraflarını instagram hesabında paylaşan güzel oyuncu fotoğraflara; “Kralll dogmussssss” yazıp kalp emojisi koydu.

Ceren Benderlioğlu'ndan eşine romantik kutlama!.. 8

12 yıllık mutlu evlilikleri olan çiftin Nur adında bir kız çocukları var. Ceren Benderlioğlu verdiği bir röportajda mutlu evliliğin sırrını şu sözlerle açıklamıştı; “Biz işimiz bittikten sonra evimize dönüyoruz. Evladımızla ve evimizle ilgileniyoruz. Onun dışında da başka bir sırrı yok. Sette çalışıp işimizi yapıp evimize dönüyoruz. Bunun başka bir formülü yok.”

Ceren Benderlioğlu'ndan eşine romantik kutlama!.. 9

Çift uzun yıllar boyunca ATV’nin ani bir kararla sonlandırdığı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da birlikte rol aldı. Geçen sezon TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar dizisinde ‘Piri Reis’ karakterini canlandıran Emir Benderlioğlu, 2022-2023 sezonunda ise TV8 ekranında izleyicilerle buluşan Tuzak’da rol alıyor.