Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Ceren Benderlioğlu yeni projesi için yola koyuldu!

Oyuncu Ceren Benderlioğlu yeni projesi için yola koyuldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yaz sezonunda ATV ekranlarında yayınlanan İçimizdeki Ateş adlı diziyle ekranlara gelen oyuncu Ceren Benderlioğlu’nun, hukuk temalı dram hikayesiyle merakla beklenen dizideki yolculuğu çok uzun süreli olmadı.

Oyuncunun Burak Sevinç ile başrolü paylaştığı İçimizdeki Ateş dizisi beklenen ilgili görmeyince sadece 5 bölüm ekranda kaldı. Şu sıralar dinlenen oyuncu Ceren Benderlioğlu sosyal medyadan yaptığı son paylaşımıyla yeni bir proje için yola çıktığının müjdesini verdi.

Oyuncu paylaşımına; “Bavulumda yeni bir hikaye yola çıkmak üzereyim. Çok yakında” notunu düştü. Benderlioğlu’nun paylaşımı merak uyandırdı.

Son dönemde yer aldığı projelerde talihsizlikler yaşayan oyuncunun fotoğraflarına hayranları tarafından; “Heyecanla bekliyoruz!” şeklinde çok sayıda yorum yapıldı.

Geçen sezon yedinci sezon başında tüm ekip Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezon heyecanını yaşadığı sırada yapımcı ile yayıncı ATV arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle dizi final yapmıştı.

Bu süreçte kendisine gelen teklifleri değerlendiremeyen ve 1 sezonu boş geçirmek durumunda kaldığı için de serzenişte bulunan Ceren Benderlioğlu, 1 yıl aradan sonra yeniden ATV ekranına İçimizdeki Ateş isimli diziyle çıktı. Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu’nun uyumu izleyici tarafından beğenilse de  dizi çok uzun soluklu olmadı.