Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceren Benderlioğlu, eşi Emir Benderlioğlu’nun estetiğe bakışıyla ilgili tavrıyla gülümsetti!

Ceren Benderlioğlu, eşi Emir Benderlioğlu’nun estetiğe bakışıyla ilgili tavrıyla gülümsetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu, en son yaz döneminde Burak Sevim ile birlikte İçimizdeki Ateş dizisinin başrolünde yer almıştı. Oyuncu, geçen sezon ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizinin bir kriz sonucu yayından kaldırılmasının talihsizliğini yaşadı. Diziye başlamalarının ardından gelen yayından kaldırma hamlesi ile şoke olan Ceren Benderlioğlu, sezon projeleri başladığı için de başka bir iş bulamamıştı.

Yaz döneminde İçimizdeki Ateş isimli dizinin atv ekranında kısa sürmesi ve düşük reytingleri nedeniyle final yapmasının da şanssızlık yaşayan oyuncu, son 1 yıllık süreçte iki dizide de talihsizlikleri üst üste yaşadı. Ceren Benderlioğlu katıldı bir etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı ve estetik konusunda küçük dokunuşları sevdiğini dile getirdi.

Oyuncu, “Büyük değişiklikler yapamam, kendimi kötü hissederim” diyerek estetik konusunda küçük dokunuşlar dışında bir düşüncesinin olamayacağını anlattı. Botoks yaptırdığını ve DNA bakımları yaptırdığını anlatan oyuncu, burnu kırıldığı için de burnunu yaptırmak durumunda kaldığını ifade etti.

Estetik konusunda çekingenlik yaşandığını da anlatan Ceren Benderlioğlu, erkeklerin de estetik konusuna önem vermelerinin kendilerine bakmaları noktasında iyi bir gelişme olduğunu düşünüyor.

Ceren Benderlioğlu, eşi Emir Benderlioğlu'nun estetiğe bakışıyla ilgili tavrıyla gülümsetti! 7

Kocası Emir Benderlioğlu’nun böyle bir şeyi pek istemeyeceğini dile getiren oyuncu, “İnanamam ve onu koşa koşa götürürüm. Köklü bir değişiklik zaten yaptırmaz” dedi.

Cildin korunması için bazı bakımların yapılması gerektiğini anlatan oyuncu, ayrıca son yıllarda estetik konusunda Türk doktorların öne çıkmasının da çok sevindirici bir gelişme olduğunu sözlerine ekledi.