Ana sayfa Sosyal Medya İçimizdeki Ateş dizisi kısa süren oyuncu Ceren Benderlioğlu nazara karşı bakın nasıl önlem aldı!..

İçimizdeki Ateş dizisi kısa süren oyuncu Ceren Benderlioğlu nazara karşı bakın nasıl önlem aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunda ATV ekranlarında yayınlanan İçimizdeki Ateş adlı diziyle ekranlara gelen oyuncu Ceren Benderlioğlu’nun, hukuk temalı dram hikayesiyle merakla beklenen dizideki yolculuğu çok uzun süreli olmadı.

Oyuncunun Burak Sevinç ile başrolü paylaştığı İçimizdeki Ateş dizisi beklenen ilgili görmeyince sadece 5 bölüm ekranda kaldı. Şu sıralar dinlenen oyuncu Ceren Benderlioğlu sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında verdiği mesajla dikkat çekti.

Beyaz mini elbisesiyle boydan çekildiği fotoğraf karelerini instagram hesabından yayınlayan güzel oyuncu paylaşımına şunları yazdı;

İçimizdeki Ateş dizisi kısa süren oyuncu Ceren Benderlioğlu nazara karşı bakın nasıl önlem aldı!.. 8

“Cevşenimi, nazar boncuklarımı taktım, dualarımı okudum. post attım. Bana nazar değdiren verdiğim tüm kiloları görünen yerine alsın amin……..” Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından, “Bu ne güzellik!” şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Son dönemde yer aldığı projelerde talihsizlikler güzel oyuncunun peşini bırakmıyor. Ceren Benderlioğlu için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ani final kararının ardından bu sefer de İçimizdeki Ateş dizisinin erken finali büyük talihsizlik olarak kariyerine yazıldı.

İçimizdeki Ateş dizisi kısa süren oyuncu Ceren Benderlioğlu nazara karşı bakın nasıl önlem aldı!.. 9

Geçen sezon yedinci sezon başında tüm ekip Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezon heyecanını yaşadığı sırada yapımcı ile yayıncı ATV arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle dizi final yapmıştı.

Bu süreçte kendisine gelen teklifleri değerlendiremeyen ve 1 sezonu boş geçirmek durumunda kaldığı için de serzenişte bulunan Ceren Benderlioğlu, 1 yıl aradan sonra yeniden ATV ekranına İçimizdeki Ateş isimli diziyle çıktı. Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu’nun uyumu izleyici tarafından beğenilse de  dizi çok uzun soluklu olmadı.