Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni dönemi için Oktay Kaynarca’yı boşuna beklemeyin!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni dönemi için Oktay Kaynarca’yı boşuna beklemeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yeni bir dizi için hazırlık yaptığını daha önceden açıklamıştı. Bu dizi için ekibin çalıştığını ve en geç Eylül ayında yayında olacaklarını söyleyen ünlü oyuncu, şimdilerde dinlenme dönemi yaşıyor.

Eylül ayında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcıları ile yayıncı atv arasında yaşanan sözleşme krizi bir anda dizinin ekrana veda etmesine neden oldu. Destan isimli dizi ile salı akşamlarını dolduran atv, 6 sezon süren diziyi milyonlarca hayranın itirazlarına rağmen bitirdi.

Yapımcı Bahardır Özdener’in BluTV ile dizinin devamı için anlaştığı haberleri de izleyicileri çok mutlu etti. Son Efsane ismini alan dizinin yayınlanmayan 200. bölümü BluTV’de bir sinema filmi gibi izleyicilerle buluşacak.

Ardından da yeni karakterler ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz efsanesi farklı bir şekilde devam ettirilecek. Ozan Akbaba’nın da bu yeni dönemde İlyas Çakırbeyli karakteriyle başrol olarak yer alması planlanıyor.

Peki Oktay Kaynarca yeni dönemde yer alacak mı? Gelen kulis bilgileri oyuncunun atv için farklı bir dizi yaparak 2022 yılı içinde hayranları ile buluşacağı şeklindeydi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni dönemi için Oktay Kaynarca'yı boşuna beklemeyin! 4

Kaynarca yaptığı açıklamada “Benim haberim yok. Biz yokuz. Hiç bilmiyorum. Biz projenin içinde değiliz. Öyle bir şey varsa da haberimiz yok. Karar mercii de ben değilim. Bu konu ile ilgili karar merci olan arkadaşlarla konuşursanız daha sağlıklı bilgiler alırsınız” diye konuştu.

Yenilenen proje ile hiçbir ilgisinin olmadığını net bir şekilde ifade eden Oktay Kaynarca, kendisi için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinin tamamen geride kaldığını ifade etti.

Dizinin hayranları bu durumdan memnun olmasa bile artık şu net: Hızır Çakırbeyli karakteri bitti ve Oktay Kaynarca’nın projede tekrar yer alma ihtimali yok.