Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey iki yeni oyuncusu değişimin habercisi oldu!

Evlilik Hakkında Her Şey iki yeni oyuncusu değişimin habercisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi verilen ara nedeniyle 2 hafta yayınlanamadı. Aralık ayı içinde Gökçe Bahadır’ın koronavirüse yakalanması nedeniyle de 1 hafta ekranda olmayan diziye verilen bu aralar, izleyicilerin sabrını zorladı.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 15. yeni bölümünü 18 Ocak Salı akşamı Fox TV ekranında izleyebileceksiniz.

Başladığından bugüne kadar hikayesi ile izleyicilerin bir hayli ilgi gösterdiği diziye iki yeni oyuncu katıldı. Bu aranın ardından yeni bölümlerde iki yeni oyuncu da ekrandaki yerini alacak.

Evlilik Hakkında Her Şey iki yeni oyuncusu değişimin habercisi oldu! 2

Serkan Altunorak dizide Bora isimli karakter ile büyük bir sürpriz yapacak. Gerilimin tırmanmasına neden olacak Bora karakterinin kimlerin hayatlarını etkileyeceği de merakla bekleniyor. Altunorak, bu sezona Star TV ekranında yayınlanan Sana Söz isimli dizide başladı ama bu yapım kısa sürdü.

Evlilik Hakkında Her Şey iki yeni oyuncusu değişimin habercisi oldu! 3

Diziye katılan bir başka isim ise Cevdet Arıcılar’ın canlandırdığı Faruk karakterinin uğruna ailesini terk ettiği Nazan isimli kadın karakteri ile Demet İyigün geliyor. Oyuncu en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Serpil isimli karaktere hayat vermişti.

Hem Bora hem de Nazan karakterleri temposu yüksek olan dizide gerilimi artıracak ve hikayenin yönünü de değiştirecek etkide bulunacak.

İşte dizinin 18 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 15. yeni bölümünden 2. fragman: