Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul’un sayesinde bir anlaşma daha yaptı!

Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul’un sayesinde bir anlaşma daha yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Halime Sultan karakteri Esra Bilgiç’in hayatını hala etkiliyor! Diriliş Ertuğrul dizisinde yer alan Esra Bilgiç, Halime Sultan karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini de bu dizinin setinde yaşadı. Ünlü oyuncu, rolüyle öyle büyük bir bilinirlik elde etti ki, bu kadar şanslı çok az oyuncu vardır.

Diriliş Ertuğrul’un 5 sezon süren macerasından en iyi kazanımları elde edenlerin başında gelen isimlerden birisi de kuşkusuz Esra Bilgiç… Sonraki projelerinde farklı rollerde yer alsa da oyuncu, hala akıllarda Halime Sultan olarak duruyor… En son Ramo dizisinde Sibel karakterini canlandıran oyuncu, yeni sezonda diziye devam edecek ama yine Diriliş Ertuğrul ile konuşulmayı da sürdürecektir.

Diriliş Ertuğrul’un yurt dışında popülerliğini sürdürdüğü şu dönemde Esra Bilgiç’in hayatına olan etkisi de görülmeye devam ediyor. Pakistan’da yayınlanan dizide en dikkat çeken isimlerden birisi de Esra Bilgiç oldu ve ülkede popülerliği hızla arttı. Pakistanlılar, sosyal medyada Esra Bilgiç’e yoğun bir ilgi gösteriyor.

Bu popülerliğin sonucu olarak da Pakistan şirketleri Esra Bilgiç’in bu popülerliğini reklama dönüştürüyor.

Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul'un sayesinde bir anlaşma daha yaptı! 7

Esra Bilgiç, ülkenin en büyük şirketlerinden biri olan QMobile ile anlaştı.Pakistan’ın ilk cep telefonu cihazları üreticisi olan QMobile’dan yapılan açıklamada, yeni nesil akıllı telefonlarının marka yüzü ve elçisi Türk oyuncu Esra Bilgiç oldu.

212 milyonluk nüfusu ile kalabalık bir ülke olan Pakistan’da aydı 1 milyon cep telefonu satışı yapılıyor. Esra Bilgiç ile şirket satışlarını artırmanın hesabını yapıyor.