Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde bir büyük hata mı yapılıyor?

Bay Yanlış dizisinde bir büyük hata mı yapılıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bay Yanlış dizisinde aşk çabuk mu başlıyor? Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bay Yanlış dizisi 3. bölümü geride bıraktı. Reytinglerini düzelten dizinin artık daha güvenli ve daha güçlü ilerlediği bir gerçek. Özge Gürel, Can Yaman’a nazaran oyunculuk konusunda daha öne çıkıyor. Gürel’in performansı dizinin hatalarını da kapatmaya başladı.

Can Yaman ile Özge Gürel uyumu ve enerjisi de tuttu. Bay Yanlış dizisinin heyecanla bekleyen büyük bir kitle oluştu. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da dizi büyük bir dikkatle takip ediliyor. Bay Yanlış’ın başarılı olması ve yabancı ülke televizyonlarına ihraç edilmesi Türkiye adına önemli bir başarı olacaktır.

Dizinin fragmanları bile milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Akıllarda ise bir soru var. Ezgi ve Özgür karakterlerinin aşk kıvılcımları iyice kendini gösteriyor ve aşk yolculukları da izleyicileri keyiflendiriyor. Ancak bazı izleyicilere göre bu aşk erken başlıyor… Yani dizinin ilerleyen dönemleri düşünülerek aşkın daha yavaş bir şekilde gelmesi daha iyi olabilirdi.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyicileri heyecanlandıracak hikayenin daha detaylanması ve belki da yan karakterlerin daha çok destek vermesi gerekecek.Belki yeni karakterler de diziye katılmalı… Sonuçta izleyiciler her türlü olayı ve duyguyu hızlı şekilde tüketiyor. Bu da ilerleyen bölümlerde iki karaktere olan ilginin azalmasını ve dizinin düşüş yaşamasına sebep olabilir.

Bay Yanlış dizisinde Ezgi ve Özgür karakterlerinin aşk yolculuğu da bir videoda birleştirildi… İşte o video…