Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, dövüş sahneleriyle çok konuşulacağı filmini, sosyal medyadan duyurdu

Esra Bilgiç, dövüş sahneleriyle çok konuşulacağı filmini, sosyal medyadan duyurdu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç, ekranlara en son Kanunsuz Topraklar dizisi ile geldi. Fox TV’nin büyük umutlarla başlattığı dizisi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamayınca bir kaç hafta önce ekrana veda etti. Uğur Güneş ile başrolde yer alan Esra Bilgiç’in ismi ise bu diziden sonra bir başka diziyle anılmaya başlandı.

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ile birlikte, Netflix için çekilecek olan Süslü Korkuluk dizisinde rol alacağı haberleriyle gündeme geldi Esra Bilgiç. Başarılı oyuncunun iki yıl önce çekilen ancak bir türlü vizyona giremeyen bir başka yapım daha var.

Esra Bilgiç, 2019 yılının son aylarında çekilen ve kavga ve dövüş sahneleriyle, büyük bütçesi ile dikkatleri çeken ‘Adanış: Kutsal Kavga’ isimli bir sinema filminde rol almıştı. Filmin 2020 yılının Mart ayında vizyona girmesi bekleniyordu ancak tam da o tarihte Türkiye’de de vakaların görünmeye başladığı Covid 19 salgını giderek büyümeye başlamıştı.

Pandemi sürecinin devam etmesi nedeniyle filmin sinemada gösterimi de geciktirildi. Emir Khalilzadeh’in yönettiği filmde İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Baki İlhan ve Serdar Deniz başrollerde yer alıyorlar. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in, yapımcılığını Şenel İlhan’ın üstlendiği film, nihayet vizyona girmeye hazırlanıyor.

Filmin tanıtımı kısa bir süre önce yayınlandı ve 11 Mart’ta seyirci ile buluşacağı açıklandı. “Yerli filmlerde çok da alışkın olmadığımız şekilde yüksek bütçeli ve özenli bir prodüksiyonla çekilmiş film’ olarak lanse edilen Adanış: Kutsal Kavga filminde, Esra Bilgiç’i de dövüş sahnelerinde göreceğiz.

Oyuncu, iki yıldır heyecanla beklediği filminin vizyon tarihinin açıklanmasının ardından, kendi sosyal medya hesabından da tanıtımı yayınladı.

Filmin