Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisi bir kez daha reyting birincisi!

Arka Sokaklar dizisi bir kez daha reyting birincisi!

tarafından ker_def

Tüm kişiler kategorisinde Cuma’nın galibi Arka Sokaklar dizisi oldu. Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşan dizinin yayınlanan bu bölümü yine zirvede yer aldı.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine milyonları ekrana topladı.

Arka Sokaklar dizisi bir kez daha reyting birincisi! 7

Her hafta heyecan dolu sahnelerle polisiye dizi sevenlerin ihtiyacını karşılayan Arka Sokaklar, tüm kişiler kategorisinde elde ettiği zirveyi bırakmıyor… AB’de beşincilik elde eden dizi, ABC1’de ise günü dördüncü sırada bitirdi.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın olduğu Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile Cuma akşamları Kanal D’de…

16 sezondur ekranda yer almaya devam eden dizinin 617 bölümü geride kaldı. 11 Mart Cuma günü yayınlanacak 618. bölümün fragmanı da paylaşıldı.

Yeni bölümde Hüsnü, bombalı tuzağa basıyor! Ekip, Terör Şube ile birlikte ortak operasyon yapmaktadır. Alınan bilgiler ışığında terörist bombalı bir eyleme hazırlanmaktadır. Yeri belirlenen adrese giden ekibimiz kötü bir sürprizle karşılaşır. Eve girmek için hamle yapan Hüsnü, kapının altındaki bombalı düzeneğe basar.