Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, sosyal medyadaki gücünü depremden etkilenenler için kullanıyor!

Esra Bilgiç, sosyal medyadaki gücünü depremden etkilenenler için kullanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve başarılı performansları ile iyi bir kariyer oluşturdu. Hem ülkemizde hem de yurt dışında çok geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük deprem felaketinin ardından sosyal medya hesaplarını ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sundu.

Ünlü oyuncu hem instagram hem de twitter hesabı üzerinden sıklıkla paylaşım yapıyor. İhtiyaç sahiplerine malzeme temini için çalışan oyuncu, ayrıca enkaz altında olduğu düşünülen insanların konum bilgilerini de paylaşarak yardım ekiplerinin bu bölgelere gitmesi için sosyal medyadan destek sağlıyor.

Esra Bilgiç, sosyal medyadaki gücünü depremden etkilenenler için kullanıyor! 37

Esra Bilgiç’in bu paylaşımları ile birlikte hayranları da çeşitli desteklerde bulunuyor. Oyuncunun paylaştığı mesajlar kısa sürede birçok kişi tarafından da paylaşılarak enkaz altında olduğu tahmin edilen kişilere ulaşılması için yetkililere iletiliyor.

Ayrıca Esra Bilgiç, henüz yardım malzemelerinin yeterince ulaşmadığı bölgeler ve ihtiyaçlar konusunda da sosyal medya hesapları üzerinden önemli bilgilendirmeler yapmayı sürdürüyor.

Esra Bilgiç, sosyal medyadaki gücünü depremden etkilenenler için kullanıyor! 38

Oyuncu, “Elbistan Şahin Kayası köyüne gerekli yardım sağlandı. Şimdilik” diyerek de bu yardımların sağlanması için katkı vermeye devam edeceğini ortaya koydu.

Birçok ünlü isim gibi Esra Bilgiç de kendi yapabileceği desteği sunarak sosyal medya hesapları üzerinden geniş hayran kitlelerini harekete geçirme konusunda önemli bir çaba sergiliyor.

Esra Bilgiç, sosyal medyadaki gücünü depremden etkilenenler için kullanıyor! 39