Ana sayfa Sosyal Medya Yeşim Ceren Bozoğlu’nun sözleri ne kadar da doğru, ülkece muazzam bir sınavdan geçmekteyiz!

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun sözleri ne kadar da doğru, ülkece muazzam bir sınavdan geçmekteyiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, yıllardır yer aldığı diziler ve sinema filmleri ile kendisine güçlü bir kariyer elde etti. Bu süreçte halkın sevdiği isimlerden birisi haline gelen oyuncu, şimdi de depremden etkilenenlerin yardımına sosyal medya aracılığı ile koştu.

Yaptığı paylaşımlarla takipçilerini yönlendiren ve yardım faaliyetlerine katkıda bulunan oyuncu, ayrıca verdiği mesaj ile de duygulara tercüman oldu.

Yeşim Ceren Bozoğlu, instagram hesabından yayınladığı paylaşımda toplum olarak büyük bir sınavdan geçtiğimize dikkat çekti.

Oyuncu, “Kaosun, ölümün, acının, şiddetin ve iyiliğin, kardeşliğin, mucizelerin iç içe olduğu bir sınav bu. Tek bir yürek halinde, yaramızı sarmak için seferber olduk hepimiz, çok şükür. Bu coğrafyanın en kıymetli hazinesi bu.”

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun sözleri ne kadar da doğru, ülkece muazzam bir sınavdan geçmekteyiz! 7

Gerçekten de Türk halkı deprem haberinin alınmasından hemen sonra farklı yollarla yardım sağlamak için elinden geleni ortaya koyuyor ve bu dayanışma ruhu da Anadolu ve Trakya coğrafyasının en önemli özelliklerinden birisi olarak bir kez daha kendisini gösterdi.

Yurt dışından gelen yardımların da desteği ile depremden etkilenenler için muazzam bir çaba ortaya konuluyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu, birçok kişi gibi bir işe yaramayacağını bilerek deprem bölgesine gitmeyi tercih etmedi. Ama herkes gibi onun da aklı ve yüreği o bölgede.

Oyuncu, “Ben sahaya çıkamadığım için kötü hissettim” derken, bu süreçte acil kurtarma ve diğer acil ihtiyaçlar için uzman kişilerin bölgeye gitmesi gerekliliğini ifade etti.

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun halkın birlik duygusunun önemini ifade ettiği şu sözleri de çok dikkat çekti:

“Gönlünüz ferah olsun, bizdeki bu birlik duygusu, bu gönülden bağ oldukça o şehirleri yeniden kuracağız.”