Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Eren’i Uğur Aslan’ın büyük acısı! Günlerce haber alamadığı yakınları için Hatay’a gitti ve acı haberi aldı!

Yargı’nın Eren’i Uğur Aslan’ın büyük acısı! Günlerce haber alamadığı yakınları için Hatay’a gitti ve acı haberi aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Yargı dizisinde Eren Komiser olarak ekranlara gelen ünlü oyuncu Uğur Aslan, 10 ilimizde felakete yol açan depremde yakınlarını yitirdi! Aslan, Hatay’da yaşayan abisi, yengesi, yeğenleri ve yeğenlerinin çocuklarının enkaz altında olduklarını söyleyerek sosyal medyadan haber alamadıklarını söylemişti.

Oyuncu, depremin ilk iki gününden sonra haber alamadığı yakınlarını bulmak için Hatay’a hareket etti. Sosyal medyadan video ile yaptığı paylaşımda deprem bölgesine gittiğini ve hiç bir haber alamadığı yakınlarını da kaybetmiş olduklarını düşündüklerini söylemişti.

Uğur Aslan’ın eşi olan ve aynı zamanda Yargı dizisinin de senaristliğini üstlenen Sema Ergenekon da sosyal medyadan eşinin videolarını paylaşıyordu. Uğur Aslan’ın Hatay’a gittikten sonra yakınlarını bulup bulmadığı merak edilirken Ergenekon’un yaptığı bir paylaşım, ne yazık ki hepsini kaybettikleri yönünde bilgiler içermekte!

Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'ın büyük acısı! Günlerce haber alamadığı yakınları için Hatay'a gitti ve acı haberi aldı! 9

Sema Ergenekon’un bir dostlarının yaptığı paylaşımı yayınlamasıyla ortaya çıkan gerçek, hayranlarını, sevdiklerini, takipçilerini üzdü. Uğur Aslan’ın abisi, yeğenleri, yengesi ve yeğenlerinin çocuklarından haber alamadıklarını söylediği videosundan sonra Hatay’a giderek onları bulmaya çalışmasının ardından, ne yazık ki üzücü bir bilgiye ulaştığı öğrenildi!

Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'ın büyük acısı! Günlerce haber alamadığı yakınları için Hatay'a gitti ve acı haberi aldı! 10

Sema Ergenekon’un bir başka dostlarının paylaşımındaki sözleri dikkat çekti. Şöyle deniliyordu mesajda: “Uğur’un anons kayıp yaptığımız akrabalarının maalesef kaybettik. İsmail Akgölde hala haber yok. Şu an burada başta Uğur olmak üzere herkes ayakta kalanları yaşatmaya çalışıyor. Şehirde çok bol miktarda gıda malzemesi var yollara atılmış vaziyette.”

Ayrıca “Ailesinin bir kısmını kaybeden Uğur. Acının ertelendiği, sözün bittiği yerde. Herkes omuz verip yaralı toprağına umut ekiyor. Sabır Asi’nin evladı… Sabır ova çocuğu, sabır diliyorum çiçeğim” notu da acı gerçeği ortaya koyuyordu!

Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'ın büyük acısı! Günlerce haber alamadığı yakınları için Hatay'a gitti ve acı haberi aldı! 11

Hatay’a giden ve yakınlarını, sevdiklerini kaybeden Uğur Aslan’ın, şu anda bölgede geride kalanlar, depremzedeler için, acısını içine gömüp elinden geleni yapma çabasında olduğu da anlatılıyor bu paylaşımlarla.

Biz de televizyongazetesi.com olarak depremde yakınlarını kaybeden Oyuncu Uğur Aslan ile birlikte eşi Sema Ergenekon’a başsağlığı diliyoruz. Ayrıca depremde yakınlarını kaybetmiş tüm vatandaşlarımıza baş sağlığı ve yaralı olanlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz!